Все село плаче: завтра на Волині поховають випускниць, яких збив п'яний водій

23
2
Все село плаче: завтра на Волині поховають випускниць, яких збив п'яний водій
Двоє дівчат, яких серед ночі збив п’яний водій, щойно закінчили школу та вступили до університету.

Про це «Волинь24» розповіли односельці загиблих дівчат.

Нагадаємо, вночі 2 серпня у селі Прилісне Маневицього району п’яний водій врізався в лавку і збив трьох підлітків. Двоє дівчат загинули на місці, хлопець – у лікарні.

Знайомі розповідають, що юнак у реанімації у тяжкому стані.

Дівчат же поховають завтра, 3 серпня, у рідному селі. Одній з них було 16 років, іншій – 17-ть. Вони щойно закінчили школу та вступили до медичного університету – планували завезти документи, та не встигли.

«Все село плаче», - розповідають односельці.

До слова, мама однієї з дівчат - у Польщі на заробітках.

Місцеві розповідають, якби водій не втік з місця аварії, над ним вчинили б самосуд.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Страшна біда!А цей водій завтра принесе сім'ям гроші і залишиться не покараний? через два дні чергова родина буде плакати, бо непокаране зло тільки росте.
Відповісти
За таке довічне треба давати, таким навіть штрафи не допомагають


Відповісти
ВСЕ ЧЕРЕЗ ВСЕДОЗВОЛЕНІСТЬ, ЙОГО ВПЛИВОВІ РОДИЧІ НЕОДНОРАЗОВО ВІДКУПЛЮВАЛИ ЧЕРЕЗ ПИЯТИКУ ЗА КЕРМОМ

Відповісти
Водій був п'яний?
Відповісти
Надіюсь,родичі загиблих його знайдуть раніше правоохоронців
Відповісти
Таких треба вбивати!Одного другого третього...І тоді вони подумають чи сідати пяним!
Відповісти
Золоті слова.
Відповісти
У Луцькому районі п'яний водій насмерть збив молоду жінку і йому 3 роки умовно. Прості люди і надалі будуть оплакувати своїх рідних. А мажори, бурштинники п'яними за кермом позбавлятимуть життя людей. І залишатимуть непокараними.
Відповісти
Я точно не знаю но шкода дівчат, но за таке не 10-5 ровік а хоть-би 30 довічно
Відповісти
А що вони робили на лавці у дороги.бухали,може селфі вспишкою в лице воділам,лавка не стоялаж серед поля
Відповісти
Лавка біля дороги, і не важливо що вони там робили, інше питання що п'яний водій робив за кермом
Відповісти
Ти вобше? Вони сиділи на зупинці ждали автобуса щоб відвести документи в університет, а оцей водій від ментів втікав п'яний і завернув на них , не розумію ти думаєш якщо підлітки значить вони бухають? Ця гнида ім життя спортила ,обірвала , а ви...на лавці неможна вже сидіти , засуньте в ж**у собі своі селфі і так дальше
Відповісти
Вночі сиділи ждали автобуса? Теж бухали мабуть, неповнолітні.
Відповісти
Да таких уродів блять траба ловити і намісці розтрілювати
Відповісти
Втік... знову водій втік з місця пригоди... тепер довести, що він був у стані сп'яніння нереально! Так само як і те, що йому випадково не стало "погано" і він потребував як мінімум медичної допомоги, або взагалі був у стресовому стані від пережитого і ніби не розумів, що робить... Нажаль згідно законів нашої гуманної держави, при таких злочинних діях, не має жодної впевненості, що убивця за кермом понесе належне покарання. НЕ МАЄ! Назавжди позбавлено життя ні в чому невинних дітей, скалічено долі їх рідних, близьких... Такі злочини давно варто було прирівняти до УМИСНОГО ВБИВСТВА, та нашим державним правителям і урядовим законотворцям не до цього... У них важливіші справи: закони про мову, "легалізація" бурштинокопачів, підняття тарифів, пенсійна ркформа щожо знецінення життя простого люду... Нажаль.
Сумно. Вічна пам'ять загиблим... Здоров'я постраждалому. І хоча б Божої кари винному.
Відповісти
Забити чорта
Відповісти
Страшна трагедія.... Волосся дибом. Мужик сидів в ганделику- пиячив , думаю не сам- чому ніхто не спинив, молодиків біля того бару завжди багато. Дівчат не повернем, але люди....!!!!!!! Бачите людину на підпитку, прошу!- заберайте ключі і по доброму викличіть йому таксі, чинить опір, тоді викликайте поліцію. Це ж ніколи не закінчиться , поки будем байдуже відноситись.
Відповісти
Така сумна історія була в Грушеві 3 роки назад. Страшне горе. Моя сестра загинула так само. Бо скотина хоче кермувати на підпитку. Де нова поліція, де є ті суді. Нема у нас сраведливості.
Відповісти
Саму трагедію спровокували поліцаї, які не попередили злочин не давши сісти вбивці за кермо, а спеціально пасли його по генделиках і хотіли взяти на дорозі на гарячому(вгадайте чому). Вони влаштували засідку і зненацька вискочили йому на переріз(нова поліція - методи старі). Вбивця щоб не таранити їх авто мусив різко вивернути і зніс дітей з забором, а потім по них ще розвертався тікати хотів. Хто дасть оцінку таким діям поліції, які в населеному пункті в присутності цивільних влаштовують таку кашу. Хоча мали купу часу щоб цей злочин попередити бо їздили за ним слідом. Видно бабла дуже хотілося...
Відповісти
А чьо бухій за рульом? Ти ще скажи що це чмо невинувате
Відповісти
Я ні разу не сказав що він не винен. Просто тут конкретно за ментів . Яким це вже зійшло з рук...
Відповісти
Вбити і закапати.
Відповісти
В Ковелі на заправці "МАВЕКС" касирша НАДЬКА здає мєнтам шоферів, які кажуться їй випивші... Мєнти зразу біля "ТЕКІЛИ" зривають бабло. Особливо мєнтяри з Луцька
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні