Соромно перед мамою, - Олександр Товстенюк визнав, що їхав за кермом п'яним

14
12
Соромно перед мамою, - Олександр Товстенюк визнав, що їхав за кермом п'яним
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександр Товстенюк визнав, що їздив по місту нетверезим за кермом.

Йдеться про те, що в його крові виявили 0,23 проміле алкоголю, коли він перебував за кермом авто, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, увечері 30 липня за водіння в нетверезому стані патрульні затримали екс-кандидата на посаду луцького мера, голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка.

«Попрощався з рідними, сів у авто та вирушив у напрямку дому через проспект Василя Мойсея. Біля управління СБУ патрульні, які їхали за мною, увімкнули проблискові маячки і зупинили авто. Під час спілкування інспектор поцікавився, чи вживав я спиртне. Чесно зізнався, що так», - прокоментував ситуацію Товстенюк.

За словами чоловіка, патрульні запропонували пройти тест на вміст алкоголю на «Драгері». Олександр Товстенюк погодився на тест, але наполіг, щоб зробили його лікарі в наркодиспансері. Там прилад показав 0,23 проміле при дозволеній нормі в 0,20.

Після цього повернулися на проспект Василя Мойсея, де лишилось авто.

Разом з тим, Олександр Товстенюк визнає, що йому прикро через свої дії, якими він засмутив близьких.

«Ні в якому разі себе не виправдовую, хоч і перевищення незначне, та й почувався добре. Але все одно соромно. Найбільше - перед мамою, яка за мене переживає, і перед сином, якому я подав поганий приклад. Та й взагалі прикро перед людьми, які мене знають і поважають. Але свої помилки потрібно визнавати», – коментує Олександр Товстенюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
0,23 проміле! А воні як на 2,3!
Відповісти
А-хах,перед мамою соромно!А те що поиушив закон, то це йому байдуже.Через такий"соромязливих маминих синочків" і люди на дорогах гинуть!
Відповісти
А ти порушив правопис. Мабуть твоя мама сало вчителеві носила.
Відповісти
Зараз розплачусь.... ))))
Відповісти
Вжавання алкоголі за рулем ЗАБОРОНЕНО взагалі. 0.2 проміле це похибка, яка може виникнути після квасу або якщо людина хвора. Він зізнався у порушенні по повній.
Відповісти
А як патронові накакав в душу.Це ж і в Швейцарії будуть знати.
Відповісти
пусть мама увидит пусть мама услышит))))
Відповісти
А як самооборона свої дні народження святкує і їздить потім з перегаром по місту то нічо?
Відповісти
тепер це буде вважатись достоїнством великим бухнуть, їхати як кукарачча, а потім сказати що встидно... всі будуть аплодувати... А сайту В.Новини пропоную про кожного бухого за кермом писати статтейку якому потім соромно за поведінку)) і обов"язково із тією ссилочкою на норми дозволеності у різних країнах... ну, блін... і сміх і гріх. Цікаво, хто придумав таке "душераздірающіє" одкровення написати... Соромно, прикро, мама, син, вперше за 20 років і попався... ага-ага... Святий Олександр, їй бо
Відповісти
Тепер палиці швейцарська чиколяда в писок не полізе.Тіпа нада закривати один з проектів. Або знову бабло викидати,щоб пацана відмити.Карочє,нада з бєнєй кофє попіть,абмазгавать сітуацію
Відповісти
А як алкоголь взагалі узгоджується з вірою цього невельмишановного пана? Що за подвійні стандарти? Перед пастором не соромно?
Відповісти
Він не являється членом ніякої церкви, це байки.
Колись ніби дуже давно ходив, але вилучений за поступки, які абсолютно не сумісні з християнським віровченням.
Відповісти
Оце виховала мама Бовдура
Відповісти
Свои врачи - это уже хронический пациент..?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні