--> Власники Patio di Fiori прокоментували страховку ресторану | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Власники Patio di Fiori прокоментували страховку ресторану

3
-6
Власники Patio di Fiori прокоментували страховку ресторану
Ресторанно-готельний комплекс Patio di Fiori був застрахований, утім власники впевнені, що страховка не покриє і половини втрат, які зазнав комплекс в результаті підпалу.

Про це повідомила співвласниця ресторану Олена Пащенко.

Нагадаємо, у ніч на понеділок, 24 липня невідомі зловмисники підпалили готельно-ресторанний комплекс Patio di Fiori на вулиці Кравчука у Луцьку.

Власниця ресторану заявила, що пов’язує підпал з професійною і громадською діяльністю її чоловікаВолодимира Пащенка. Поліція підтвердила факт умисного підпалу комплексу.

“Так, ресторан був застрахований. Але треба розуміти, що ціни, які лягли в основу оформлення страховки, актуальні на 2014 рік – саме тоді ми її оформляли. З того часу долар виріс удвічі. Відтак і витрати на відновлення будуть як мінімум удвічі більшими” - заявила жінка.

Окрім того, як наголошує Олена Пащенко, страхвка оформлена на увесь комплекс, включно зі стінами і комунікаціями. Тож повного повернення страхової суми можна було б чекати тільки тоді, якби ресторан був знищений “до нуля”, в тому числі були б розвалені стіни.

“Я бачила акт, який склали страховики. Там, наприклад, зазначено: “пошкоджений холодильник”, “пошкоджений льодогенератор”... Насправді вся техніка, все обладнання, яке було на барній стійці (а значить в епіцентрі пожежі) – ЗНИЩЕНЕ!!! Професійна кавова машина, кавоварка, блендер, музична система, новий касовий апарат... Знищені також система опалення, кондиціювання та вентиляції” – каже Олена Пащенко.

“А раз є термін “пошкоджено”, то очевидно що мають намір повертати не всю вартість техніки. Яка й так буде оцінена станом на 2014 рік...” – додає вона.

До того ж не все обладнання застраховане, адже куплене пізніше, ніж оформлена страховка на готельно-ресторанний комплекс, зізнається власниця.

“Висновок невтішний для нас: сумніваюся, що нам і половину втраченого повернуть” – каже Олена Пащенко.

“Але найбільш образливо інше: дехто дозволяє собі казати, що нам, мовляв усе повернуть, “хай ті багачі не прибідняються”. Повернуть не все. Але не в грошах справа. Хто поверне затрачені на розбудову цього ресторану емоції? Хто поверне ту немалу частинку душі, яку ми з сім’єю і з колегами вклали в цей ресторан? Саме ці втрати – найгіркіші. І саме тому ми понад усе зараз хочемо відновити це місце, яке любили сотні й сотні лучан і гостей міста”, - резюмує жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого ж не було системи пожежогасіння?
Відповісти
Тільки недалекі безграмотні совки можуть вірити,що на страховці можна заробити. У людей біда, а бидлолюмпен зловтішається та завидують страховці.
Відповісти
Питання до мнс. Як ви МНС прийняли в експлуатацію будівлю без пожежної сигналізації та системи пожежо гасіння, тимпаче там багато деревяних конструкцій?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні