Співвласниця ресторанно-готельного комплексу «Patio di Fiori» прокоментувала нічну пожежу

4
15
Співвласниця ресторанно-готельного комплексу «Patio di Fiori» прокоментувала нічну пожежу
Дружина Володимира Пащенка, співвласниця ресторанно-готельного комплексу “Патіо ді Фіорі” Олена Пащенко стверджує, що підпал закладу пов'язаний з професійною і громадською діяльністю її чоловіка.

Про це вона повідомила у коментарі для "Волинь24".

"Справа в тому, що останні місяці він працює над новим – масштабним і амбітним проектом – новим телевізійним каналом. Плани серйозні: студія, великий штат журналістів, новий для регіону і ультрасучасний підхід до створення новин", - зазначає Олена Пащенко.

За її словами, це не подобалося окремим впливовим людям. І очевидно, що вони не хотіли запуску цього проекту.

"Дивне співпадіння: вогонь знищив не лише ресторан і готель. А й приміщення, де якраз вівся ремонт і де повинна була розміщуватися студія майбутнього каналу", - каже жінка.

"Та найгірше у цій ситуації – те, що нападники і ті, хто їм наказав це зробити, готові були вбити людей. Адже у приміщенні, куди кинули запал, були і гості готелю, і персонал закладу. Хвала Богу, всі лишилися живі. Дуже сподіваюся, що правоохоронні органи знайдуть і покарають винних. А ресторан і готель ми, дасть Бог, відбудуємо. І будуть вони ще кращі, ніж були", - додає Олена Пащенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Спалений ресторан Patio di Fiori у Луцьку. ФОТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Луцьку реально почався бєзпрєдєл. Совпадєніє , не думаю. Реально могли загинути люди. Що вибрали те і маємо. Народ думайте...
Відповісти
шок...на що ще підуть люди заради влади і грошей?
Відповісти
Ну от і розкриті всі карти і тепер не важко зробити висновки, хто і що... це і для чого робив... Поліція - вам карти у руки!
Відповісти
це палиця і команда всім ясно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні