Лучанка, якій трансплантували серце індійського банкіра, просить про допомогу

0
4
Лучанка, якій трансплантували серце індійського банкіра, просить про допомогу
Наталія Омельчук із Луцька, якій в Індії трансплантували серце, знову готується до складної операції.

Про це вона написала на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Дорогі мої друзі і просто знайомі, хочу звернутись до вас в черговий раз за допомогою. Як ви знаєте, після пересадки в мене ще далеко не все гаразд. У понеділок на мене чекає оперативне втручання. Кожного дня отримую дороговартісне лікування і потребую вашої допомоги.

Кожна гривня або дві дууууже важливі для мене. Бо всі запаси моєї родини за ці важкі 1,5 року вже давно вичерпані. Заздалегідь дякую за вашу небайдужість”, - йдеться у дописі дівчини.

За три місяці вона перенесла три надскладних операції. Після повернення з Індії Наталі зробили операцію, в ході якої виявили інфекцію. Подальше лікування - дороговартісне і складне.

Нагадаємо, лучанці Наталії Омельчук в Індії зробили трансплантацію серця. Донором став 22-річний тамтешній банкір, який загинув в автокатастрофі. Вона втратила дитину через грип, а сама потрапила до реанімації.

Наталія Омельчук торік під час вагітності захворіла на грип. Це дало ускладнення на серце. Почались приступи удушення. У легенях набиралася рідина. На сьомому місяці жінці зробили кесарів розтин. Недоношений хлопчик 40 днів пробув у реанімації. Малюку робили операцію, але це не допомогло. Дитини не стало.

Згодом Наталю оглянули індійські лікарі, які прилітали до Києва, дівчина вирушила до Індії. Щойно вона прибула, стало відомо, що там розбився місцевий банкір. Серце ідеально підійшло Наталі не лише по групі крові. Враховували розмір органу і вагу пацієнтки. Орган доставили чартером за півтори години після того, як у юнака констатували смерть мозку.

Про дівчину писали всі індійські видання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні