--> «Враження, ніби з нами не хочуть зустрічатись», - волинський атовець про Ігоря Палицю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Враження, ніби з нами не хочуть зустрічатись», - волинський атовець про Ігоря Палицю

10
-1
«Враження, ніби з нами не хочуть зустрічатись», - волинський атовець про Ігоря Палицю
Волинським атовцям не вдалось потрапити на прийом до голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, аби поговорити про фінансування програми придбання житла ветеранам.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів колишній боєць полку «Азов» Віктор Шендибило.

З його слів, ще в жовтні 2016 року Луцька міська рада затвердила програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасникам бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні АТО, а також членів сімей загиблих на 2017-2019 роки.

За умовами програми, 25% від вартості житла планувалось виділяти з міського бюджету, ще 25% - з обласного та 50% повинен заплатити сам атовець.

Учасник АТО зазначає, що у грудні 2016 року покійний Луцький міський голова Микола Романюк звертався до обласної ради з проханням долучитись до фінансування програми, однак та у допомозі відмовила.
«Фактично міській раді прислали відписку», - каже Віктор Шендибило.

З його слів, сьогодні кілька активістів хотіли занести голові обласної ради Ігорю Палиці колективний лист від ветеранів «Азову», прикордонників, Спілки учасників АТО Луцька.

У своєму зверненні вони вимагають від обласної ради долучитись до фінансування програми придбання житла атовцям. Адже наразі міська рада передбачила в бюджеті фінансування на 15-20 людей, а вже є більше 90 учасників АТО, які хочуть взяти участь у програмі.

«У приймальній наше звернення зареєстрували, але відповіли, що Ігор Петрович з нами зустрітись не може і ми лише можемо записатись на прийом. Але перед нами в черзі вже близько 400 людей і гарантій ніяких, що голова обласної ради зможе з нами зустрітись. Тим більше, прийом відбувається раз на місяць», - каже боєць АТО.

«Таке враження, ніби з нами не дуже хотіли зустрічатись», - додав він

Нагадаємо, що атовці вимагають від голови Волинської облради виділення грошей на забезпечення військових житлом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні