--> Атовці вимагають від Палиці грошей на житло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Атовці вимагають від Палиці грошей на житло

2
6
Атовці вимагають від Палиці грошей на житло
Атовці вимагають від голови Волинської облради виділення грошей на забезпечення військових житлом.

Про це повідомляє ВолиньPost.

В жовтні 2016 року Луцька міська рада затвердила програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасникам бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні АТО, а також членів сімей загиблих на 2017-2019 роки, - йдеться у повідомленні.

Програма передбачала формат фінансування за принципом: 25% - міський бюджет, 25% - обласний бюджет і 50% - учасник програми.

У зверненні, які надіслали атовці Ігорю Палиці, йдеться про те, що на початку грудня 2016 року покійний міський голова Микола Романюк звертався до Палиці з проханням долучитись до співфінансування, оскільки розподіл видатків бюджету Волинської області здійснюється саме за рішенням Волинської обласної ради.

Дане прохання, адресоване Луцькою міською радою, з невідомих і незрозумілих причин було проігнороване і у допомозі фактично відмовлено. Про це свідчить лист до Луцького міського голови від Волинської обласної ради, датований 26 грудня 2016 року.

В рішенні "Про обласний бюджет на 2017 рік" кошти на дану програму відсутні. Таким чином фінансування повністю лягло на міський бюджет, з якого на поточний 2017 рік на виконання програми було виділено 8 млн. гривень.

"В області і місті відома Ваша патріотична позиція, яку ви часто декларуєте під час роботи на посаді голови обласної ради та в ЗМІ. Тому звертаємось до Вас з проханням підкріпити свої слова конкретними діями і надати реальну допомогу учасникам АТО, які цього гостро потребують", - пишуть військові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні