Працівницю, яка знайшла наркотики в луцькому собачому притулку, звільнили

8
-15
 Працівницю, яка знайшла наркотики в луцькому собачому притулку, звільнили
Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук вважає, що наркотики на підприємстві з’явились неспроста – їх могла підкинути нова працівниця.

Про це вона розповіла в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, 19 червня на комунальному підприємстві знайшли наркотики – препарат «Морфін» просто у холодильнику виявила працівниця Любов Примакова.

Директор комунального підприємства Богдана Новарчук вбачає у цьому провокації.

З її слів, Любов Примакова влаштувалась на роботу у «Ласку» з рекомендації міської влади після конфлікту керівництва підприємства з громадськістю.

Втім, за тиждень жінка нібито встигла себе зарекомендувати, як поганий працівник. Вона, зі слів Богдани Новарчук, не виконувала покладені на неї обов’язки, зокрема не фотографувала прилаштованих тварин, брала готівку з людей тощо.

«Працівники чекали провокацій. І за таких умов покласти наркотики на видне місце – це просто смішно», - запевняє жінка.

Тим паче, морфін, зі слів Новарчук, не використовується у ветеринарній медицині загалом і на КП «Ласка» зокрема.

«Усі працівники погодились здати кров на аналіз та пройти детектор брехні, а вона – ні. До того ж вона нібито бачила препарат ще з п’ятниці, а розповіла про це лише в понеділок, бо не знала, що таке морфін. Хоча за освітою жінка – менеджер медицини та фармацевтики. Дуже дивна поведінка», - додає керівник «Ласки».

«Після цього інциденту всі працівники сказали, що бастуватимуть роботу, якщо ця людина буде далі працювати. Тому ми з нею прощаємось – вона не пройшла випробувального терміну. Але це через усі порушення, а не вчорашній інцидент. Сподіваємось, що слідство знайде винного і він буде покараний», - резюмувала посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дана - брехлива сучка
Відповісти
Ви це все серйозно?Немає слів!!!Дана,що вище місцевої влади,поліції,хто дав ій право вирішувати хто винен,ще навіть не почалося рослідування цього факту поліцією,а вона робить подібні заяви і звільняє людей,при тому являється підозріванною в данній справі.Висновок один,має хороших і сильних покровителів,відчуває вседозволенність і безкарність.
Відповісти
А ти серйозно? Сама попробуй так як Дана попрацювати! В тебе напевно навіть вдома жодної тваринки немає,!
Відповісти
Примакова не відомо чому туди влаштувалась працювати, досить дивна особистість, тоине та людина, яка змогла б там щось контролювати
Відповісти
А мені здається, що це банальна помста директору притулку, чи, можливо, вона перейшла комусь дорогу, як говориться- не в тому місці і не в той час
Відповісти
Ви,пересічні лучани,не бачите навіть явних недоліків кп Ласка?По вулицях ходять сотні безпритульних,нестерилізованих тварин,а та Дана,гастролює по іншим містам,отримаючи за це немалі суми грошей,на ті кошти реально навести порядок з безпритульними тваринами міста,є закордонні спонсори,волентерська допомога,гроші розкрадаються,осідають в кишенях Новарчук і інших,в притулку розсадник вірусних інфекцій.Ви і дальше будете писати про те,що це помста,не смішіть,кому та Дана треба.
Відповісти
Так флаг в руки! Вперед добивайся від євросоюзу гранта на утримання і стерелізацію собак та котів. Контролюй собачок та котиків які ходять по вулицям!
Відповісти
брала готівку з людей тощо.
Це що? Шо за писака?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні