У луцькому КП «Ласка» знайшли заборонені наркотики

5
1
У луцькому КП «Ласка» знайшли заборонені наркотики
У Луцьку на території КП «Ласка» виявили наркотичні препарати, які не перебувають у вільному обігу.

Заборонений препарат «Морфін» виявила працівниця — Любов Примакова, - пише Волинське агентство розслідувань.

Жінку взяли на комунальне підприємство у якості представника громадськості, після того, як «Ласку» звинувачували у низці порушень.

У понеділок, 19 червня, Любов Примакова знайшла, поруч з продуктами, кілька упаковок медикаментів. Серед них виявились 2 упаковки з ампулами наркотичного препарату "Морфін".

З’ясувавши, що цей препарат є забороненим для вільного оббігу — вона одразу ж повідомила про порушення заступника міського голови Костянтина Петрочука.

"Я одразу повідомила Петрочука сьогодні зранку, що в нас в холодильнику разом з продуктами, з ліками лежить речовина невідомого походження під назвою “Морфін”. Він мені не повірив. Ми сіли в машину і поїхали аби все подивитись. Ці препарати лежали в холодильнику разом де й харчі. Тут взагалі немає окремого холодильника для медикаментів — тут усе на купу з протухшою сільодкою, вакцини залиті майонезом", – розповіла Любов Примакова.

Директор КП "Ласка" Дана Новарчук викликала поліцію і заявила, що це наклеп і провокація зі сторони зацікавлених осіб.

"Якимось чином у даному холодильнику опинилися наркотичні препарати. У холодильнику доступ до якого мали багато людей, в тому числі й усі працівники підприємства. Тут стояли препарати, які треба зберігати у холодильнику. Всі інші препарати в нас зберігаються в операційній, ключ до якого має лише ветеринар", – повідомила директора.

Вона запевнила що під час проведення операцій на території КП “Ласка” не використовуються нарковмісні препарати.

"Хто це зробив провокацію я не знаю я хочу щоб всі працівники пройшли детектор брехні, ми його оплатимо для всіх працівників. В тому числі і для мене. Хай розбирається міліція", – заявила Новарчук.

На місце події одразу викликали слідчих-криміналістів, які зняли з холодильника відбитки пальців та провели усі необхідні слідчі дії.

До слова, в одній упаковці відсутні кілька ампул. Скільки їх потрапило у вільний доступ, з чиїх рук та для яких цілей — встановлюватимуть правоохоронні органи.

Наразі справою займаються криміналісти та правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно цю скотину (Дану Новарчук), скормити підопічним їй собакам.
Відповісти
А є дозволені наротики?
Відповісти
Коли її вже звільнять,ну що ще такого їй треба зробити щоб її накінецьто звільнили,це просто якесь знущання?!
Відповісти
Потрібно залучити всі засоби для здобуття істини. Не давайте задню те не попускайте. Це шанс вияснити хто кріт. Свідомі люди нікого не звинувачуйте передвчасно. Наперід припущу, хто буде затягувати справу, йти на лікарняне, не згодиться проходити поліграф, пропадати на кілька днів для пошуку відмазок і є кріт.
Відповісти
" я хочу щоб всі працівники пройшли детектор брехні, ми його оплатимо для всіх працівників." --- А за які кошти ви його оплатите??? За ті сам,і що собі квартиру купила???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні