--> Ігор Поліщук прокоментував звинувачення колишнього заступника мера щодо парку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ігор Поліщук прокоментував звинувачення колишнього заступника мера щодо парку

9
-3
Ігор Поліщук прокоментував звинувачення колишнього заступника мера щодо парку
В.о. міського голови Луцька Ігор Поліщук вважає, що колишній заступник міського голови Юрій Моклиця запам’ятався лучанам лише розробкою концепцій, а не реальними кроками.

Про це він розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, колишній заступник міського голови Юрій Моклиця заявив, що нова влада не дотримується Концепції розвитку центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, в ухваленні якої сама ж брала участь.

«На жаль, пан Моклиця за час свого перебування на посаді відповідного заступника щодо центрального парку лучанам нічим не запам'ятався, окрім безкінечних обговорень концепцій, стратегій, проведення круглих столів і т.д. Навіть таке просте питання як встановлення нових сходів на пляжі та розчистка хащів позаду СК "Спартак" виявилась пану Моклиці не під силу», - натомість зауважив Ігор Поліщук.

З його слів, нова команда розпочала «ряд реальних заходів і справ щодо покращення парку». Йдеться про встановлення нових лавочок, очистку каналів, території біля СК «Спартак» та облаштування там відпочинкової зони.

Також уже замовлений проект нової сцени, арт-об’єкту «Парасольки», незабаром розпочнеться встановлення освітлення та вкладання бруківки на алеях, облаштування алеї ліхтарів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Респект Поліщуку, надіємось на позитивні зміни!
Відповісти
Ти кого дуриш?Що він може?
Відповісти
Типу чотко ходити зі свитою і віткати лупашити
Відповісти
Клітка в зоопарку чукає на поліщука
Відповісти
Зараз реально щось роблять для міста.Але чи випадково це не перед виборами.От моє питання.
Відповісти
Вася то ім"я ,чи діагноз?А раніше не робилося?
Відповісти
Крім амбіцій у поліщука більше нічого.Він не самостійний і рішення приймають за нього.Так що 'завидний женішок',Ґосподи прости,хай іде шукає наречену.А політикою і містом буде кому займатись без нього...
Відповісти
а нинішні, що сидять у владних кабінетах, запамятаються ,в першу чергу, смородом, зволіканням з виборами, судовою тяганиною і популізмом, але аж ніяк не конкретними справами!
Відповісти
А вас не дивує що сморід появився саме тоді коли поліщук став керувати, ні ? Нічого не дивує? Що 25 років був той самий завод, мясні кробінати і гівно з полонки а смороду не було. Не дивує? А вас не дивує що це все знаходиться за межами міста і є компетенцією губернатора а він і пальцем не пошевелив, ні , нічого дивного не бачете. Шкода що розум в цей час це рідкість.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні