--> «Погано, коли справи більше нагадують спазми», - Юрій Моклиця про нові порядки у центральному парку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Погано, коли справи більше нагадують спазми», - Юрій Моклиця про нові порядки у центральному парку

3
1
«Погано, коли справи більше нагадують спазми», - Юрій Моклиця про нові порядки у центральному парку
Екс-заступник луцького мера Юрій Моклиця розкритикував роботу нової влади у центральному парку.

Про це він пише у блозі на «Волинь24».

Зі слів чоловіка, минулого було розроблено та ухвалено Концепцію розвитку центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. До її обговорення долучилось чимало представників громадськості, в тому числі представників політичної партії «УКРОП».

«Більше того, одноголосно (!!!) депутати міської ради проголосували "за" прийняття цього документу. Не знали вони, що концепція - це документ, який треба виконувати, а не яким треба тішитись», - наголошує Юрій Моклиця.

Екс-заступника мера дивує заява про те, що у парку потрібно зробити нову сцену, мовляв та, що є, вже застаріла.

«Спеціально для того, щоб зрозуміти, що робити з культурним розвитком парку, я навесні минулого року зібрав представників культурного середовища (кого зміг). Була там і начальниця упркульту, а тепер депкульту Гнатів Тетяна. Всі митці в один голос заявили, що стаціонарна сцена на тому місці не потрібна, бо там поруч дорога, це транзитна зона, артистам не комфортно і т.д. Врешті, якщо комусь і треба - привозь переносну сцену. Всі погодились, в Концепції так і записали: "стару сцену в парку ДЕМОНТУВАТИ!". А сьогодні приймають рішення, яке суперечить тому, яке прийняли вчора», - наголошує Юрій Моклиця.

З його слів, нове керівництво міста не дотримується й інших пунктів прийнятої концепції.

«Не те, щоб я переймався, що мою попередню роботу зараз хтось не дооцінює. Просто погано, коли справи більше нагадують спазми, а не набір продуманих кроків», - додав колишній заступник міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Моклиці треба було б закритись, просидів дурно і ніц не зробив доброго, а ще щось патякає.
Відповісти
а ще гірше, коли замість справ словесний пронос
Відповісти
Дуже шкода, що такі проффесіонали, як Юрій не реалізувають себе десь інде, аби тільки не в органах місцевого самоврядування, до прикладу вкручувати лампочки біля підїздів, або бути клоуном в театрі гармидер - це максимум де цей горе-діяч міг себе зреалізувати. А по факту за 1,5 років роботи "0" і нічого окрім затвердження схеми і скандали з підприємцями, спартаком і чиновниками і т. д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні