«На Ляшка йшли, як на рок-зірку», - депутат Волиньради Юрій Ройко*

7
-3
«На Ляшка йшли, як на рок-зірку», - депутат Волиньради Юрій Ройко*
Керівник фракції Радикальної партії у Волиньраді Юрій Ройко розповів, що його вразило під час візиту Олега Ляшка на Волинь.

Те, що саме селище Цумань Ківерцівського району стало першою зупинкою Олега Ляшка під час його недавньої робочої поїздки на Волинь (а вона відбулася 15 червня) - невипадково. Депутат облради і корінний цуманьчанин Юрій Ройко, коментуючи приїзд лідера партії, зазначив: серед його земляків - чимало людей, які голосують за РПЛ.

На попередніх проміжних виборах до Верховної Ради у 23-му окрузі, у межах якого і селище Цумань, кандидат від Радикальної партії Олега Ляшка у Ківерцівському районі набрав 12,5 % голосів. Тоді був перший результат в Україні серед усіх претендентів від РПЛ на депутатський мандат в тих семи округах, де відбувалися довибори до парламенту.

“Вразило єдине: ми по суті не робили ніякої реклами. Це була чиста робоча поїздка Ляшка. Не ставили за мету масового зібрання людей. Ніхто нікого не збирав навмисне. А люди йшли на Ляшка, як на рок-зірку. Мені особисто було до сотні дзвінків: буде чи не буде, чого ж не кажете і таке подібне. Було очевидним, що і знають, і поважають, і вірять, і сподіваються на Ляшка багато моїх земляків”, - каже Юрій Ройко.

Олег Ляшко і цуманські хлопчаки.
Олег Ляшко і цуманські хлопчаки.


До речі, лідер фракції РПЛ у Волиньраді Юрій Ройко - один із тих місцевих обранців, які постійно піднімають питання щодо вирішення питань свого округу.

Щодо Цумані, то саме тут є уже низка конкретних справ, які вдалося зробити за безпосередньої допомоги і втручання місцевого депутата Волиньради від РПЛ Юрія Ройко.

Це і відремонтована найбільша сільська школа району, зараз ремонтуються місцеві дороги, надійшов другий транш коштів на капремонт системи водопостачання і каналізації селища Цумань, викупили Будинок культури... А то 20 років дискотеки проводили у стінах костелу. Вранці там служби правили, а ввечері - танці. Відтак, залучивши гроші обласного бюджету, купили приміщення Будинку культури місцевого колишнього ДОКу. Селище Цумань - майбутній центр територіальної громади - по суті довгі роки було без закладу культури.

На території деревообробного підприємства. Цумань, 2017-й.
На території деревообробного підприємства. Цумань, 2017-й.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: Усім троянди, або Один день із життя Олега Ляшка на Волині*. ФОТОРЕПОРТАЖ

Нагадаємо, у селищі політик відвідав деревообробне підприєсмство ПАТ "Цумань" (депутатом районної ради від РПЛ, до речі, є одна з працівників цього підприємства Рита Овчиннікова), оглянув потужності, поспілкувався з працівниками. Саме Олег Ляшко є автором законопроекту щодо мораторію на експорт лісу-кругляку з України, що дало поштовх до збільшення сировини на українських деревооборобних підприємствах і зростання кількості робочих місць.
Олег Ляшко і Юрій Ройко.
Олег Ляшко і Юрій Ройко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильніше "йшли, як на цирк" посміятись.
Відповісти
Ми любимо таких, "опозиційних" балагурів, трохи скривджених природою. У нас в пошані крайнощі: Юля Тимошенко перед натовпом в революцію гідності у візку і "на милицях", а за тиждень – на каблуках 13 сантиметрів; закривавлена морда Тетяни Чорновол; козак Гаврилюк з п’ятикласною освітою і з синім пенісом на морозі… Ці люди внесені в українську «скарбницю людського інтелекту». Герцен писав про декабристів, які «страшно далекі від народу». А ця самозвана «еліта» дуже близько до нього, навіть за руку вітається з цуманськими пацанами. Тому й йшли до Ляшка, як до церкви. В московії йому аналог - Жириновський. Цьому навіть пам‘ятник при життю поставили. Це - «оліцетворєніє» Раші. І він сам його відкривав. "Патріот" Росії - нічого не скажеш. Мріє помити "солдатскіє сапогі в Тіхом океанє". Але там - режим Івана Грозного: історія розвивається не лише по спіралі, але й нерідко ця спіраль закручується назад, в минуле. На якомусь сайті на зустрічі з Ляшком видно лікарів обласної лікарні (розумних). З виразу їхніх скорботних облич видно, якої вони думки про цього скомороха. І видно престарілого Сидора в «тривалих» оплесках і з виразом обличчя: «Товаріщ Сталін (Ляшко), ви - большой учоний!». Напрошується сам собою висновок: поняття «свобода» для овечок і вовків – діаметрально різні поняття.
Відповісти
Цікаво, чи зміниться щось в Цумані після візиту Ляшка?
Відповісти
всі будуть з вилами круглодобово. у декого нижче спини будуть торчати
Відповісти
Єврейський цирк "Укроп" в Луцьку постійно
Відповісти
А ПРО єврейський цирк на печерських пагорбах я взагалі мовчу
Відповісти
Ляшер, це в дійсності "народний" артист Великого народного цирку,що називається Верховна Рада України. І там таких 99%.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні