Що плаває у луцьких фонтанах

3
-11
Що плаває у луцьких фонтанах
КП «Луцькводоканал» при проведенні робіт по очистці водограїв та заміні води зробили підбірку фото неприємних знахідок.

З приходом літньої пори частішають нарікання на стан луцьких фонтанів. Так, нещодавно, на одному із інтернет сайтів з’явилось повідомлення лучанки… «Центральні фонтани міста в жахливому стані». Це повідомлення і стало приводом для створення наступного фоторепортажу, - про це йдеться на сайті КП «Луцькводоканал».

На такі знахідки постійно натрапляють працівники КП «Луцькводоканал» при проведенні робіт по очистці водограїв та заміні води, яка відбувається згідно розробленого графіку двічі на місяць.

Обгортки від солодощів, палички від морозива, паперові та пластикові вироби, гори недопалків, гумові вироби знаходяться у рейтингу найпопулярнішого непотребу, що потрапляє у фонтани.

«Люди та їх байдужість є найбільшим «злом» міських водограїв. Дорослі викидують недопалки, усілякі ганчірки, а діти, бавлячись у водоймі, залишають після себе палички з-під солодкої вати та серветки з-під морозива та багато іншого», - йдеться у дописі.

Згодом, під впливом різних природних факторів у воді відбувається, так званий, процес гниття.

«Така велика кількість побутових відходів у фонтані, рано чи пізно, призведе до поломки насосного обладнання - це додаткові витрати з бюджету міста, а отже і витрати кожного лучанина. Чисто не там де прибирають, а там де не смітять», - зазначив механік цеху насосних та очисних споруд водопроводу КП «Луцькводоканал» Анатолій Сухалевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відсутність виховання наша проблема.
Відповісти
більшою проблемою є відсутність смітників
Відповісти
То ви шо Бл* незамічала за 25 років НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ! що вода в фонтанах брудна!!!! Там діти лазять!!!!!!!!!!!!!!!!!! СХАМЕНІТЬСЯ ДУМАЙТЕ ШО РОБИТЕ!
І ЗРОБІТЬ ТАК ЩО ЛУЧАНАМ БУЛО ПРИЄМНО ПРОХОДИТИ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні