Біля луцької мерії три патрулі поліції чекають на Юлію Вусенко

14
1
Біля луцької мерії три патрулі поліції чекають на Юлію Вусенко
О 10 ранку біля луцької мерії справжній ажіотаж. На Юлію Вусенко тут чекають молодики спортивної форми, активісти, журналісти та патрульна поліція, - повідомляє власкор «Волинь24».

Останніх, до речі, приїхало аж три патрулі.

Патрульні кажуть, що на лінію надійшов виклик про те що, Вусенко не дають увійти в міськраду. Сама ж вона ще не приїхала.

Поліцейські додають, що приїхали охороняти громадський порядок.

Нагадаємо, у п'ятницю, 2 червня, у Луцький міськрайонний суд поновив Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради.

Сама ж Вусенко сказала, що вже з вівторка, 6 червня, приступить до виконання своїх посадових обов'язків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позбирали бандюків під міськрадою, страшно проїхати, укропи
Відповісти
Це точно!!! Особливо Яковлев з Д'яченко!!))
Відповісти
Укропівські "Волинські новини" сором'язливо відмовчуються про йовбаків перед міською радою...
Відповісти
Захоплюють місто,щоб потім безжально грабувати лучан.
Відповісти
Не соромно так проти жінки? :)))
Відповісти
Яка вона жінка? У неї ж гендерна рівність, прикриваємось коли місячні чи як, гормони кожну годину скачуть, регоче примахане і совісті нема, хай би ще того розведеного свого приволокла і дітей на себе повісила для прикриття, самопоміч продажна, за грошима привалила і піар біля себе тільки робить. Вона навіть на дітей своїх клала, бо нормальна жінка не буде лізти в таке болото, а то не боїться що перемкне когось за справедливість, дасть по голові і куку далі, улибаюсь на лампочку і нікому я не треба, пушка тупа
Відповісти
ЖАХ ОТ ЯК УКРОП РВЕТЬСЯ ДО ВЛАДИ ДО "КОРИТА" АЛЕ НЇЧОГО В НИХ НЕ ВИЙДЕ ЛУЧАНИ ВСЕ БАЧАТЬ ШАНСЇВ В НИХ ООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
В тому укропі мабуть одні латентні геї що так бояться одну тендітну жіночку)))хіх
Відповісти
укропські недоумки.
Відповісти
а катафалка часом не видно, бо хтось точно дограється.
Відповісти
Здаються усі хворими. Невже така велика жага зробити щось добре і корисне для міста не втілюється в реальне життя без крісла чи ключів від кабінету!?!?!
Відповісти
Хай та варта порядку всім колективом краще приїздить на Володимирську, район МКС. В нас незаконно під носом окупанти будують церкву. Сьогодні бобката пригнали, розрівнюють доступ до котлавана. Ось де дійсно потрібні патріоти.
Відповісти
не має їм коли. Вони ловлять ЮЛЮЮЮЮЮЮЮЮ:))))
Відповісти
У вусатої вуса великі, руки загрібущі, паща гелоронова, список довгий. Вошка на короткому поводку, тухла наживка для сірої маси яка ні бум- бум у їх маневрах а для них просто цяця. Порядна людина з достойними довготривалими намірами себе вести так не буде, це дворняга тільки скаче як шакал свій кусок тухлятини відірвати і насититись як оте пустоголове прийшло за баблом до міськради та ще купу придурків біля себе зібрала, а мама з татом на джипі певно на стоянці лялі памперс і молочко тримали. Ще треба було дітей на себе повісити і казати що не в праві комусь її особисте життя ляпати. А як тепер розведьонці на папері трудно певно аж Каблуки скриплять. А де має жити після цього позору, в Європі чи киянкою а-ля буде знов, чи Ізраїль плаче за своїми потомками
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні