Вночі у Луцьку п’яний мажор тікав від поліції і трощив машини

65
10
Вночі у Луцьку п’яний мажор тікав від поліції і трощив машини
У Луцьку вночі нетверезий син бізнесмена втікав від поліції на машині: на швидкості 150 км/год він гасав містом і проривався крізь поліцейські заслони.

У ніч на суботу, 3 червня поліцейські на проспекті Соборності у Луцьку помітили автомобіль, власник якого, за їх даними, був позбавлений права керувати. Втім, коли автомобіль хотіли зупинити, аби перевірити, хто ж у нього за кермом – той став тікати, інформує власкор Волинь24.

На швидкості 140-150 км/год автомобіль рвонув маршрутом пр. Соборності – Молоді – Відродження – Рівненська – Київський майдан – Рівненська – «Епіцентр» - село Липини – пр. Відродження – Гордіюк – Ківерцівська – село Дачне – Прилуцьке – Липини.

Врешті у селі Липини його й зупинили.

Двічі поліція намагалася зупинити авто, заблокувавши його своїми машинами. Але щоразу автомобіль-втікач проривався крізь перепону, пошкоджуючи авта патрульних.

Виявилося, що втікач недарма рвався у Липини: він – мешканець цього села. Звати водія Андрій Бутовець. «Мажору» - 29 років.

У машині було двоє пасажирів, які представилися друзями водія.

Водій пояснив, що втікав, бо злякався. «Хто би не злякався?! Сто п’ятдесят машин за тобою їздить! Любий би злякався!» - казав він поліцейським.



Андрій Бутовець зізнався, що перед тим, як сісти за кермо, вживав пиво і коньяк.

Як виявилося, раніше він був позбавлений права сідати за кермо – на водіння п’яним. Тож, окрім покарання за нетверезе водіння, Бутовця, очевидно покарають ще й за водіння без прав, за непокору вимогам поліції і за пошкодження патрульних машин.

Пізніше адвокат Анатолій Вічинюк заявив, що Андрій Бутовець за результатами експертизи виявився тверезим.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так він жe наркоман, і нього нос-пилeсос
Відповісти
співчуваю батькам
Відповісти
А я ні.
Відповісти
батько і мати що ви таке родили на світ?
Відповісти
у й о б к а
Відповісти
а я мамі казав, шо давай втопимо ще маленьким
Відповісти
мали його батьки в чомусь твоє співчуття
Відповісти
А навалив повні штани
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/54883-u-lucku-milicionery-zatrymaly-mazhoriv-na-leksusi-foto
Відповісти
Знайомий автомобіль, на червоне любить їздити! І порушувати всі можливі правила ПДР!
Водій явно без мізків, якщо на таких номерах не прикритих нічим і дохлим моточиком від міксера хотів втікти! Епічний ідіот!
Відповісти
В четвер це неадекватне вилетіло на червоний на Дубенській. Його щастя, що водій на джипі зреагував і не розмазав той Сітроен по асфальту.
Відповісти
каструвати на місці щоб не плодилися скотиняки
Відповісти
А міг би кулю в ногу чи дупу схлопотати заодно, це біосміття, а не люди
Відповісти
Нічого в батька грошів багато порішає.
Відповісти
Їх таких ціле кодло. Цьому також порішали http://www.volynpost.com/news/90619-luck-u-syna-rivnenskogo-suddi-ne-zabraly-prava-za-piane-vodinnia
Відповісти
Чому поліцаї не застосовували табельне? Це ж загроза всіх мешканців Луцька... не шкода було б. А тепер повістку йому та в зону АТО.
Відповісти
Немає чого таке бидло в АТО, там герої захищають Україну, а по цьому виродку тюрма плаче
Відповісти
На іншу сторону, де наркоти більше, можливо швидше зникне урод..
Відповісти
Коли йому повістка прийшла,то тато його в дурку запер,шоб не забрали його
Відповісти
https://vk.com/id350894385 ось його вк
Відповісти
пiд@р@с!!!
Відповісти
Це бидлан ще той, покидьок яких пошукати, тре було сісти на ісузу і поки він лежав переїхати йому голову два рази, нє три!
Відповісти
Na naru narika
Відповісти
Нарешті. Це чмо постійно по місту літає, я його 100 разів бачила під час порушення ПДР. Цікаво, чи відмажуть. Та і тато ж його ніби теж якось попадав, чи ні??
Відповісти
І адвоката, який намагається відмазати це чмо, разом з ним на палю в центрі міста!
Відповісти
Адвокат не при ділах, він виконує свою роботу!!! По Вашій логіці, половину адвокатів потрібно каструвати!!!
Відповісти
Згідно закону адвокат повинен представляти інтереси клієнта в рамках чинного законодавства, а не допомагати відмазатися за допомогою "лівою" справки від нечистого на руку нарколога. До речі, нарколога, який видав цю справку теж на палю, поруч з ними!
Відповісти
приклад- випив бокал пива, поліцаям признався, драгер нічого не показав, згідно чинного законодавства ти тверезий водій!
Але цього ушльопка, потрібно бити руками і ногами і не слухати чи дихає, і не тільки за сьогодняшній вечір! Жалко, що мені під руку він ніколи не попадався, поїздка в травпункт був би прописаний!!
Відповісти
ублюдок ще той ! Пять років назад збив насмерть пішохода.Відмазали
Відповісти
Щоб ви про нього не говорили він всерівно вийде сухим з цієї ситуації, а поліція буде не права бо налякала маминого і татового "маленького хлопчика". Садити таких падлюка треба.
Відповісти
Давно пора. Десь у виправну колонію
Відповісти
Колонія не допоможе, не той випадок. Патріот вище пропонував "на палю в центрі міста! ". В нашій країні, в теперішній час тільки такими методами, щоб потім інші боялися. Немає в нас закону, бо звикли все рішати грошима, а гроші, в більшості випадків, вищі за закон.
Відповісти
Так і на відео видно що він під кайфом....надіюся що зараз вже не відмажеться ця падлюка...
Відповісти
Він взагалі гонщик....
Відповісти
Звідки інформація, що старший Бутовець, активно сприяв , щоб відмазати Клеця?
Немає більше йому чим зайнятися
Відповісти
Може тобі і адрес кента, який в той час злив інформацію? Факт є фактом. ПМ, яким Пашка ходив і понтувався тоже їхній.
Відповісти
Лично был морду этому придурку !!
Вот что алкоголь и наркотики делають с людьми .!!
А когда-то был нормальным парнем .!!
Правда давным давно , пока не начал употреблять .))))
Відповісти
В 2015 я особисто будучи в Варті Порядку затримували цього уйобка на заправці WOG біля Там-Таму.ходив понтувався поки лапки за спинкою на завернули.а коли вкинули в бус то ще й заплакав.казав що більше такого не повториться.може нагадати йому про це ????
Відповісти
Я ще помню як виродки з варти порядку девку били біля там-таму, це ублюдкі також вміють
Відповісти
Підар ти
Відповісти
..надіюся що зараз вже він не відмажеться... треба відповідати за свої вчинки
Відповісти
Мало довбойобу, що на смерть людину збив 4-5 років назад роки ідуть, а мозок розчиняється
Відповісти
Мальчікам неінтєрєсно жити як всі ви. Вони мають все і живуть в кайф тому хочеться нових чуств а ви губи розвісили і завідуєте. Їм захотілося пріключєній, і знали шо за це нічого небуде. А то шо це драйв і екстрім, вам далекім цього не панять.
Відповісти
За мислення "1". Граматичні помилки "2 -" повернись в школу (якщо прийму) ще на років 10. Ганьба.
Відповісти
в 2015 році біля дитячої поліклініки на чорновола, я переходив соборності на червоне для авто світло. так цей придурок проїхав на червоне і чуть не збив каляску з моїм маленьким сином. потім обернувся, побачив що чуть не наробив і давай втікати. Бог все бачить, а цьому козлу колись все вернеться, аби тільки він не наробив нової біди.
Відповісти
Ти напевно одна з його 1000... пріключеній яких він мав??? вони залітали, робили аборти, родили, а батька не бачили?
Відповісти
Взагалі не адекватна людина, але його батьки адекватні і нормальні, ну з грошима, не кожна людина маючи гроші може бути адекватною, тимпаче не ним зароблені! Жалко його батьків, люба нормальна людина відмазала б свого сина на 1 чи 2 раз, але не в 250 !
Відповісти
а я что то не поняла - и это сойдёт ему с рук ??????!!!!!!! где закон ?????!!!!!! где общественность ?????!!!!! а как же " мы перемогли корупцию " ?????!!!!! ну если всё так и будет, то это просто - ПИЗДЕЦ !!!!!
Відповісти
В нас страна беспредела, так что деньги решают все и даже отсутствие мозгов!!
Відповісти
ЛЮДИ, МИЛЫЕ МОИ ЗЕМЛЯКИ, ВЕДЬ ЕСЛИ ЭТОТ УБЛЮДОК ВЫКРУТИТСЯ, ТО ЗАВТРА ПОД КОЛЁСАМИ ЕГО АВТО МОЖЕТ ПОГИБНУТЬ ЧЕЛОВЕК, И ЭТО МОЖЕТ БЫТЬ ВАШ БЛИЗКИЙ РОДСТВЕННИК ИЛИ ДРУГ !!!!!!!! НУЖНО ЗВОНИТЬ НА ГОРЯЧИИ ЛИНИИ, ЗВОНИТЬ ЖУРНАЛИСТАМ, ЗВОНИТЬ В " ГОВОРЫТЬ УКРАИНА " - МОЛЧАТЬ И БЕЗДЕЙСТВОВАТЬ НЕЛЬЗЯ, ПОТОМУ ЧТО ОТ НАС, ВОЗМОЖНО, ЗАВИСИТ ЧЬЯ ТО ЖИЗНЬ
Відповісти
Чего вы парня порузили....былабы у вас такая возможность....и багатинькие радители ещё и не такое творилибы....
Відповісти
Що ти верзеш? В інших країнах мільйонери таке собі не дозволяють, і статки не порівняти... А це шалапай- нарком,без батьків що зможе ?!
Відповісти
Ну у мене є можливість, але я чогось такого не витворяю...не шарю мабуть що таке драйв.....
Відповісти
Якщо його серйозно покарають, це йому на руку. З ним в Луцьку вже ніхто панькатись не буде. Пропаде десь, івсе...
Відповісти
Я щось пропустив. З яких пір Волинь 24 почала витирати коментарі? Де мій коментар, який я писав вранці ? Комусь правда очі ріже, чи як це розцінювати ? Отак і зникає інтерес в людей до видання, коли за правду затикають рота.
Відповісти
Чесно кажучи,я дивуюся батькам...їхній син збив-вбив людину на смерть декілька років тому...і все рівно продовжує так само бухим керувати автомобілем...ганяє по місту...порушує усі можливі правила. Питання: чому у нього є автомобіль?!? Чому батьки не займаються своєю дитиною?!? У мене теж є син,але дивлячись на цього хлопця,я просто не розумію батьків. Тому,що такому дибілу потрібна неабияка встряска та допомога. Надіюсь,цього разу ніякі гроші йому не допоможуть,і він понесе усі покарання.
Відповісти
Яка дитина? Йому 28 років.Дитина? Він собі що хоче те хай і робить,тимпаче якшо є можливості.Всі такі правельні,якщо би були у вас такі можливості,і така ситуація, то ви поступили би таксамо.Платили би, і платили би дуже багато,аби відмазати!
Відповісти
Пиздиш херню, ростеш дибілом!
Іншого нічого сказати після такого коментаря не можу! Гроші грошима, але прийде час і буде цей олух "ікати" все подальше життя!
Відповісти
Декілька років тому воно збило людину і тато викупив, потім знову було декілька пригод і знову тато викупив, тепер знову тато викупить. Колись Андрійко доїздиться, що його відірвуть голову а потім прийдуть люди і голову відірвуть татові. Все до того йде.
Відповісти
Якщо він збив на смерть людину, і його відмазали, то наскільки легше буде відмазати за цю історію :((
Відповісти
А ще від угону відмазати , дтп зі смертельним прокурор відмазав, в носі вже від ФЕНу перегородки мабуть немає. Тверезий в принципі не керує автом. Думаю палішмейстери в кінцевому результаті вибачаться що були неправі та й усе;)) а ще батя на митницю влаштував, а Ви платіть і далі мита і податки, дурники ))) якось так ...
Відповісти
Безнаказаність породжує безпредрєл в усьому.... країна - бандитів наркоманів алкоголіків хабарників пекло в країні
Відповісти
Правооюоронна система це кобло хабарників, бариг і бандитів... які погрузли в афери по саму голову... в країні війна і пекло і психушка! Хто що хоче те і вичворяє - закони, яких дофіга- не працюють , а договорняки. І рішалово кругом! Долар в гривня править бал . Суд лінча неминучий, бо судді недопомагають а шкодять тільки суспільству! Отака фігня малята!
Відповісти
Його як завжди відмажуть батьки- мажори, заплатять касу і всі на все закриють очі, в нас по іншому не буває!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні