--> «Чекаємо на офіційні вибачення», - ГЕМО Луцьк про звинувачення у «відкатах» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Чекаємо на офіційні вибачення», - ГЕМО Луцьк про звинувачення у «відкатах»

6
-6
«Чекаємо на офіційні вибачення», - ГЕМО Луцьк про звинувачення у «відкатах»
Підприємство «ГЕМО Луцьк» вважає недостовірними дані, розповсюджені директором Волинського обласного територіального медичного об’єднання Сергієм Ляшенком.

“Жодних підозр у вчиненні кримінального правопорушення нашим працівникам не пред'явили”, - повідомляє прес-служба «ГЕМО Луцьк».

У компанії заявляють, що кабінет комп’ютерної томографії у ВОДТМО працює у звичному режимі.

“Чекаємо на офіційні вибачення за наклепницький характер, плюндрування ділової репутації та припинення рейдерського захоплення нашого підприємства з сторони Ляшенка Сергія Васильовича та Зінчука Олександра Григоровича”, - йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що таке ГЕМО? ... будь ласка, розшифровуйте абревіатури!
Відповісти
недочекаєтесь
Відповісти
Це ж треба??"підприємство вважає недостовірними дані...")))Не люди?,Не лікарі?,Не свідки?....а підприємство)))
Відповісти
з сторінки на Фейсбуці ....жодних підозр у вчиненні кримінального правопорушення нашим працівникам слідчими Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області, прокуратурою м.Луцька не придявлено, в т.ч. по факту виклику патрульної поліції м. Луцька.
Про хід вчинення рейдерства будемо інформувати в подальшому.
Думаю буде інтересно......
Відповісти
О_О_О_о те шо буде інтересно,то точно)Фірмі лишні витрати тепер не тількі на лікарів а і на тих свідків що були присутні на цьому шоу)))
Відповісти
Скільки можна наживатися на хворих дітях? Ви знаєте, як тяжко батькам, які потрапляють в лікарні з дітками? А тут можна обстеження провести в онкодиспансері за бюджетні кошти, за наші з вами заплачені податки. Шановні лікарі! Тяжко зараз жити всім, але згляньтесь на тих батьків, які віддають останні кошти на лікування свого малюка. Не направляйте на обстеження, яке таке дороговартісне! В лікарні може опинитися кожен, допоможіть батькам розібратися з білим і чорним! Дякую за розуміння!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні