«Це особиста помста», - директор «Гемо Луцьк» про «відкати» лікарям

17
-3
«Це особиста помста», - директор «Гемо Луцьк» про «відкати» лікарям
Генеральний директор ТОВ «Гемо Луцьк» переконаний, що головний лікар обласної дитячої лікарні намагається вижити підприємство з медзакладу та очорнити його репутацію.

Про це Роман Каліщук розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, 1 червня головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання Сергій Ляшенко (на фото) затримав у закладі представника підприємства «Гемо Луцьк». Жінка нібито при собі мала конверти з грошима, які в якості «відкатів» планувала передати медикам. А ті за таку винагороду начебто навмисно направляють пацієнтів на обстеження саме до цього підприємства.

Натомість на «Гемо Луцьк» категорично заперечують звинувачення і пояснюють – Сергій Ляшенко давно «має зуб на них».

Роман Каліщук розповідає, що свого часу Сергій Ляшенко працював лікарем-рентгенологом у «Гемо Луцьк», а звільнили його наприкінці 2015 року за крадіжку.

«Разом з лаборантом, яка до речі, зараз працює головною медичною сестрою, вони звітувались про одну кількість обстежень на томографі, а насправді проводили їх значно більше. В томографі є електронна система, яка все це фіксує, тому невдовзі все стало очевидним. А ще нам відомі факти завищення ціни на послуги Сергієм Ляшенком. Таким чином він «заробив» близько 70 тисяч гривень», - розповідає керівник «Гемо Луцьк».

Роман Каліщук каже, що тоді на підприємстві вирішили не заявляти до правоохоронних органів, мовляв хотіли розійтись мирно. Однак, схоже, тепер колишній співробітник, який нещодавно став головним лікарем обласної дитячої лікарні, вирішив помститись.

Так, кілька місяців поспіль підприємство отримувало листи з вимогою залишити приміщення, хоча договір на його оренду чинний і оплата здійснюється.

«Півроку тому вони так само очорняли аптеку, яка працювала в приміщенні лікарні. А тепер взялись за нас. Я переконаний, що такий чорний піар – це спосіб вижити нас з приміщення. А можливо сподіваються, що ми їм хабар принесемо, але я такого категорично не підтримую», - наголошує чоловік.

З його слів, представники підприємства дійсно співпрацюють з лікарями, однак ця співпраця обмежується виключно ознайомленням їх з послугами «Гемо Луцьк». Також він переконує – ніяких конвертів з грошима у його працівника не було, лишень рекламні буклети та бланки направлень.

«Наряд поліції, який приїхав на виклик, також підтвердив, що жодного криміналу тут немає, факт злочину є лише з боку головного лікаря, який без рішення суду, не маючи на те жодного права, затримав людину», - наголошує Роман Каліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я лікар невропатолог. Не буду казати з відки. Цей Каліщук бреше. Дають вони відкати лікарям і заставляють пацієнтів проходити шкідливе обстеження комп'ютерну томографію. Маючи на цьому конкретний зиск.
Брехуняка
Відповісти
А фармація вам відкати не дає???Не гони!
Відповісти
І я стверджую , що Гемо сплачує відсотки лікарям інших медичних установ за скеровування пацієнтів . І ще діагнози після томографії не правдиві . Я переконалась і мала підтвердження . Адміністрація Гемо ніяк не відреагувала на моє звернення . Така діагностика приводить лише до великих витрат
Відповісти
БРЕШУТЬ як без відкатів !!!А чому ж тоді лікарі частенько саме сюди направляють особливо як людина від медицини далека і недуже орієнтується .Ще б взялися за сінево та їх тісну співпрацю з інфекційною лікарнею особливо з гепатоцентром .
Відповісти
Ляшенка вигнали з відти,як бездару,от і біситься.Лікарі дитячоі лікарні не направляли тоді точно,бо описував,що всі сміялись.,Уявіть везти важку дитину після аварії в онкодиспансер і назад,це час і життя дитини,про що ви говорите?Лікарі користуються тими обстеженнями,де професіонали працюють.А Ляшенко має роботу,хай дивиться відеокамери,ставить термінали,робить ремонти!
Відповісти
Ви на певно Зінчуком були направленні і після його консультації понесли витрати. То давайте обєднуватись проти Зінчука. Бо діагноз який поставила жінка спеціаліст Гемо медікал нам в києві підтвердили, а він пів року нас три рази направляв в онко, хоча ми буви в відділенні проктології обласної лікарні. А мови про тещоб ще кудись прийти компютер десь інше він навіть нехотів чути.
Відповісти
А як пояснити скерування лікарів з онкодиспансеру в гемо ?
Відповісти
На що дивиться Палиця? Його іменем нищиться волинська медицина. Зінчук від імені Палиці намагається урвати скрізь де можна. Вони вже переконали Палицю виділити гроші на новенький томограф, а Зінчук домовився з підставною фірмою що вони запідсунуть б/у, а половину коштів віддадуть йому налом. А потім ще трубки закуплятимуть по аналогічній схемі.
Відповісти
Зінчук не в адекваті.Дурні полішуки терплять це.
Відповісти
Те що полішуки дурні,повністю з вами згідна.Але те що вони терплять не правда...їм так добре!))Де вони в тих болотах таке бачили?))
Відповісти
І там де здають аналізи теж лікарі мають відкатні, не раз бачила особисто коли заносили лікарям, а особливо Скубінська О.С і Кудрик ці люди мають багато відкатів бо завжди направляють на аналізи в Гемомедику. Я запитую а чому туди мені відповідь була така "бо там аналізи саме краще роблять" але це брехня там все не так, дорого і ще не правильні результати видають. Підтасовують!!!!!!!!
Відповісти
Моєї колеги батько проходив обстеження в гемо медікал, а потім його заставили в онкодиспансері пройти аналогічне - діагноз підтвердився, а грошей здерли на 400 грн. більше. Так до кого йти ?
Відповісти
Як би там не було, але як це непорядно...!!!
Відповісти
ПихатА та пиката бездара, той Ляшенко, і то що він робив там то є чиста правда і те що на творив це також правда! Його амбіції, що вигнали , як серливе кошеня зараз дається в знаки. Аптеки, буфет також хотів ,,нагнути,,туди нагиналка не виросла. А тепер взявся за Гемо, просто йому бачились відкатні, а йому не носили! Гнати його треба, а попутно і його свиту, Гагаловську і кАманду їхню! кАманду -сраколизів!
Відповісти
Ігор,ну ще б не вистачало щоб і Ляшенку були відкати!!Тобто Ляшенка гнати бо він бореться з корупціонерами???У мене висновок один,ви або лікар який має гарний відкат від гемо,або і сам власник чи родич власника гемо???
Відповісти
Та я можу бути лікарем, двірників чи сантехніком, але правда завжди залишається правдою! Всі знають , всі без виключення в лікарні, що це помста , бо він таку суму грошей в них підігрів, а зараз великий борець з корупцією. Один тоталітарний режим повалений, режим нового Кадаффі наступив. Тільки сраколизи залишились на чолі з Гагаловською
Відповісти
Так робиться у всіх лікарнях.... А те саме Сінево, Ескалаб, і т д. всі чудово знають, що лікарі мають відкати...і ніхто нічого не робить....а налякані пацієнти, тими ж лікарями, біжать і роблять ці аналізи...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні