20 хвилин на Волині: як Гройсман дорогу Луцьк-Львів інспектував

14
6
20 хвилин на Волині: як Гройсман дорогу Луцьк-Львів інспектував
На Волинь Прем’єр-міністр Володимир Гройсман разом з помічниками прилетів двома військовими гвинтокрилами, оглянув дорогу «Луцьк-Львів», та надовго не затримався – за 20 хвилин полетів далі.

Візит глави Уряду на Волинь відбувся у вівторок, 30 травня.
Високопосадовець оглянув дорогу «Луцьк-Львів» в районі села Терешківці Горохівського району.

Зустрічали гостя голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, начальник Служби автомобільних доріг на Волині Анатолій Посполітак та керівник Волинської митниці Віктор Кривіцький.

Володимир Гройсман оглянув дорогу, яку відремонтували в рамках експерименту за кошти митниці, поспілкувався з працівниками лабораторії, яка перевіряє якість асфальтного покриття, та працівниками вагового комплексу. Останніх він жартома запитав, чи не беруть вони хабарі і чи готові пройти тест на детекторі брехні. Мовляв, якщо пройдуть, їх нагородять, а як ні – звільнять.

На все-про-все в Прем’єра пішло 20 хвилин. Після коротких оглядин посадовець полетів інспектувати дороги Львівщини.

Нагадаємо, 24 травня Волинь відвідав Президент Петро Порошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ліпше не прилітав-би. Наробив,як кіт на глині.
Відповісти
для кого ліпше, для тебе?
Ти на тій глині наробив би більше?
Відповісти
А що робиш ти базікало окрім як коменти строчиш?! :) Він запровадив проект-експеремент, завдяки якому поремонтували дорогу, якщо не знаєш, то сиди і мовчи краще!!!
Відповісти
Все просто. Порошенко на минулому тижні в нас пинжака забув. Ось і послав Володю за ним.
Відповісти
Краще б дорогу Володимир-Нововолинськ проінспектував...
Відповісти
Не хвилюйтесь так, проінспектує коли зроблять! У проекті вона є і буде до кінця року така як на Львів! Почекайте трохи і не пишіть дурниць якщо не знаєте що і до чого!
Відповісти
А в села не хоче він заїхати, проінспектувати, особливо в Мирне. Де іти важко не тещо їхати
Відповісти
У ЛЬВОВІ , крім дороги , мабуть займеться й сміттям , яке розвозять по всій УКРАІНІ .......
Відповісти
У ЛЬВОВІ , крім дороги , мабуть займеться й сміттям , яке розвозять по всій УКРАІНІ .......
Відповісти
Ще потрібно оглянути дорогу Луцьк Ковель
Відповісти
На третій рік руйнівної війни РФ проти України дорога Луцьк-Львів відтворена, як чарівний птах фенікс – 150 км. Це українська дорога економічного підйому євро-життя і євро - культури. Від першоджерел волинського краю Лесі Українки – Шацького національного заповідника, до першоджерел Карпатських. На цій дорозі було одне слабке місце - з'їзд із об'їзної в Радехові до переїзду і об'їзна в Кам'янко Бузькому районі. Фури міжнародних перевезень йдуть суцільним потоком в обох напрямках. І розмітка на дорозі постійно добра - флуоресцентна, вночі світиться як у день. Сама дорога ідеальна. В Кам'янко Бузькому районі ця дорога полатана і вискакує на Київську трасу. Перед Львовом, в кінці київської траси, відремонтували поворот направо і в'їзд на таку ж добру Європейську трасу до кордону в Рава-Руській. За всі роки правління друзів тамбовського вовка Азарова, дорога Львів-Луцьк була убитою. Азаров чув казку про царя Гороха. Сьогодні місто Горохів і Горохівський район Волині з найкращою дорогою в Україні. В центрі міста Горохова висить плакат. Терміново потребуємо працівників на меблеве виробництво. Оплата праці від п'яти тисяч гривень, гарантовано. Ця дорога на Волині сьогодні є найкращою в Україні. Ви не повірите, з Луцька на протязі 100 кілометрів стояв стакан з чаєм – не пролилось ні каплі. - Не розлилось ні капля чаю у стакані. Мало того, волиняни добротно будують європейське узбіччя більш як на 10 метрів від дороги в обидва боки.
Турецький конкурент далеко позаду. Вони штучно звужують дороги і ремонтують мінімум метр узбіччя. Всі дорожні роботи в Україні потрібно доручати Волинському автодору. При в'їзді на Львівщину, буквально 300 метрів, вважайте що це ще все Волинь, коло каплички одиноко, без рушника, стоїть надщерблений хрест воїнам УПА, а дорога така ж добра. Цей надщерблений хрест повинен бути теж бути на балансі дорожньої служби, (раз львів'яни не дбають) адже там похоронені воїни, що загинуло у бою - чотири добровольці УПА
П.С. Теж добра дорога Львів - Рава Руська була додатково облаштована пішохідними переходами, (наприклад, як у селі Смерекові), вздовж яких посталено довгі металеві загорожі, за пів метра до проїжджої частини і які пофарбовані домінантно в чорний колір - сафарі, і зовсім не мають світло відбивних кольорів і маячків. Це штучна смертельна загроза для водіїв у вечері і ночі. При осліпленні, аварійному з'їзді з дороги на узбіччя, любій аварійній зупинці, їх не видно, або видно занадто пізно. Вони більш менш безпечні лише там, де на переході є освітлення. Їх терміново потрібно пофарбувати флуоресцентними фарбами, та додатково обладнати світло відбивними маячками.
Відповісти
Як заробити мільйони доларів на ремонті доріг - так турки тут як тут. Як капітально відремонтувати дорожній міст (длубатись на одному місті із арматурою за копійки, та ще й відповідати за це) - так туркам це не цікаво. І тут приходять на допомогу більш сумлінні працівники автодору із Волині. Містобудівельні і дорожні фірми із Волині освоїли нішу залишену напризволяще туками і капітально ремонтують мости. Так можливо краще відразу віддати їм всю дорогу на ремонт разом із мостами скажемо - Луцьк Львів - Ужгород? Адже ремонтують дороги вони теж краще за турків. На третій рік руйнівної війни РФ проти України дорога Луцьк-Львів 150 км відтворена, як чарівний птах фенікс. Це дорога економічного підйому євро-життя і євро-культури. Від першоджерел Волинського краю Лесі Українки – Шацького національного заповідника, до першоджерел Закарпатських. Фури йдуть суцільним потоком в усіх напрямках з півночі на південь, на захід і на схід. Сама дорога із Луцька аж до Кам'янки-Бузької ідеальна. На цій дорозі є одне слабке місце, 50 метрів при виїзді з об'їзної в Радехові до переїзду. Перед Львовом ця дорога полатана і вискакує на трасу Київ-Львів-Ужгород. У Львові, при повороті направо на кордон Рава Руська, перед мостом дорожньої розв'язки, господарює заправка. Інколи фури проскакують цей зручний поворот направо. Тоді розвертаються на найближчому кільці у Львові, назад, наліво і на міст дорожньої розв'язки, створюючи додаткові корки, шум, сморід. Рава-Руська траса до кордону теж ідеальна. З Луцька до Львова на протязі 100 кілометрів стояв стакан з чаєм – не пролилось ні каплі. - Мало того, волиняни добротно будують європейське узбіччя більш як на 10 метрів від дороги в обидва боки, з'їзди, зупинки, виїзди, повороти на польові дороги, рови, канави....
Турецький конкурент далеко позаду. Вони штучно звужують дороги і ремонтують мінімум метр узбіччя. Всі відповідальні дорожні роботи в Україні потрібно доручати Волинському автодору.
П.С. Добра дорога Львів - Рава Руська була додатково облаштована пішохідними переходами, (наприклад, як у Смерекові), вздовж яких посталено сталеві загорожі за пів метра до проїжджої частини і які пофарбовані домінантно в чорний колір - (сафарі), і зовсім не мають світло відбивних кольорів і маячків. Це смертельна загроза для водіїв у вечері і ночі. При осліпленні, аварійному з'їзді з дороги на узбіччя, любій аварійній зупинці, їх не видно, або видно занадто пізно. Вони більш менш безпечні лише там, де на переході є вуличне освітлення. Їх терміново потрібно пофарбувати флуоресцентними фарбами, та додатково обладнати світло відбивними маячками.
Відповісти
Час покаже якисть ремонту. А роблять бо вибори
Відповісти
хто такий Гройсман? Ще один єврей. Про кого ви пишите? приїхав на Волинь. А ми його чекали? ще один долбойоб Порошенка. Волинь підіймайся!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні