--> «Приїжджав просто попіаритись», - Вітів про візит Порошенка на Волинь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Приїжджав просто попіаритись», - Вітів про візит Порошенка на Волинь

5
-5
«Приїжджав просто попіаритись», - Вітів про візит Порошенка на Волинь
Голова обласної організації партії «Свобода» Анатолій Вітів вважає, що Петро Порошенко приїжджав на Волинь «попіаритись».

Про це він заявив 26 травня під час сесії Волинської обласної ради.

«Позавчора приїжджав Президент Порошенко, але з чим і для чого він приїхав? Прилетівши у Володимир-Волинський, він мав першим ділом відвідати військову частину 14-ої бригади, посприяти її фінансуванню, закриттю кримінальних справ, відкритих проти військових, а не їхати на завод, до якого він не має ніякого відношення», - наголосив політик.

З його слів, в першу чергу Президент повинен був відвідати військових чи той же ковельський ветсанзавод.

«Але приїжджати просто попіаритись – ну вибачте…», - резюмував Вітів.

Читати також: Знак зняли, а хмари не розігнали: деталі президентського візиту на Волинь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При всіх за і проти з приводу Порошенка але саме Вітів любитель піару і бездіяльний, безвідповідальний депутат будучи у стінах ВР і зараз у облраді! Забув Вітів як сам не голосував за фінансування 14-ї бригади, на поновлення казарм?! Як же низько опустився цей депутат кажучи таке, а сам роблючи все навпаки разом зі своєю фракцією!!! Ганьба!!!
Відповісти
"Ай моська! Знать она сильна, раз лаєт на слона"
Відповісти
Но однажды бакалейщик стал сомневаться в честности бедняка, продававшего ему масло, и решил взвесить приобретенные круги. Оказалось, что каждый из них весил не килограмм, а 860 грамм. Мужчина мгновенно впал в краску.





На следующее день, когда нищий снова зашел в лавку, торговец раздраженно сказал:
— Больше не тащи мне это масло! Я никогда у тебя его не куплю, лжец! Ты мне сказал, что твои круги весят по килограмму, но, оказывается, в них всего 860 грамм. Я не позволю больше себя дурить.

Нищий заметно расстроился, потупил взгляд и сказал:
— У нас, хозяин, нет весов… Мерой мне всегда служил килограмм сахара, который я купил у тебя. По нему мы с женой и делали масло…
Всегда помни, что твоей мерой будут измерять и тебе!
Відповісти
Вітів даун. Що ви від нього хочете?
Відповісти
А хіба цей депутат сказав не правду? Що наш поп вирішив на Волині? Чи не мав він підтримати нашу 14-ку??? Чи не мав він вдихнути разом з ковельчанами випаровування ветсанзаводу чи з лучанами - приміських відстійників??? Що не так? Вітрів сказав правду. А решта чомусь води в рот набрали. А тепер накинулись - сиди тихо в лайні як і вони.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні