Футболіста «Волині» звинувачують у падінні своєї коханої з дев'ятого поверху

8
-4
Футболіста «Волині» звинувачують у падінні своєї коханої  з дев'ятого поверху
Футболіста ФК «Волинь» Дмитра Задерецького звинувачують в трагедії, коли з дев’ятого поверху в Луцьку випала 26-річна Ірина Савчук, - повідомляє УНН.

Нагадаємо, у Луцьку 7 травня на вулиці Івана Франка дівчина випала з дев’ятого поверху. Зараз дівчина в реанімації з численними переломами, стан потерпілої критичний.

У поліції Луцька відкрили кримінальне провадження за 128 статтею Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Та перевіряють причетність футболіста до трагічного випадку.

«У слідства три версії — те, що її скинули з 9 поверху, друга — дівчина впала з необережності та третя, що це була спроба самогубства», — наголосив начальник Луцького міськвідділу поліції Олег Кічук.

«Футболіст у показах пояснив, що не встиг затримати дівчину, а в поліцію не повідомив, бо був у стані афекту. Ми вилучили відео з камер спостереження, звіряємо дані з показами свідків», — повідомили у поліції.

Рідні травмованої дівчини стверджують, що саме гравець викинув її з вікна.

Сестра Юлія Залевська розповіла, що під ранок Ірина відпочивала з футболістом і друзями, випивали спиртні напої.

«У нього були проблеми з алкоголем. І між ними таки сталася сварка після якої футболіст викинув Ірину з вікна», — зазначила родичка.

Сам футболіст Дмитро Задерецький відмовляється розповідати про інцидент.

«Я коментарів не даю», — зазначив футболіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бухло - це зло, через нього всі біди людей.
Відповісти
А чому не має статі доведення до самогубства? Ці алкаші з будуна можуть кого хач довести до самогубства.
Відповісти
Воно не бухало, а щось загребущіше приймало. Втікти не змогло. Аж потім вирішив викручуватись про афект(((((
Відповісти
Що це риже чмо святкували? Поразку від Ворскли
Відповісти
У футбол грати не вміє, ще й жінок у вікно викидає... М-дааа
Відповісти
Для чого дівчата заводять собі таких дибілкуватих хахалів? Пристрасті не вистачає в житті? В принципі, і так ясно. На одне його фото глянути - зразу видно, що це молоденький козлик, який думає тільки однією штукою... Коштовностей на 8 тисяч євро їй подарував не такий, як він... Такий може тільки трах подарувати. Ще й обікрав... бридота...
Відповісти
От цікаво - по вигляду мама і сестри видно, що сімя мяко кажучи не багата. А вона в 27 років - квартира,брюліки і т.д.
Знаю особисто Діму. Не знаю, що в нього там сталось, але його щедрість дивувала завжди. Він привітний завжди. А це білобрисе чудо хамовите ще невідомо яку історію вчудило.
Відповісти
Ніхто не говорить, що сім'я - багата. Батьки на заробітках і дочка теж до них поїхала, заробили разом на квартиру хорошу та ремонт (за 10 років в Італії - цереально)!
І до чого тут гроші та багатство? Дівчина в край важкому стані і головне - це щоб винний у цьому, якщо він є,ніс відповідальність за свій вчинок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні