Лучанка впала з дев'ятого поверху

3
-3
Лучанка впала з дев'ятого поверху
у Луцьку дівчина випала з дев'ятого поверху.

Трагедія сталась зранку 7 травня на вулиці Івана Франка, - повідомляє ВолиньPost.

Дівчина 1990 року народження. Наразі на місці події працюють поліцейські.

За словами сусідів, дівчина жила з чоловіком, але на час падіння нібито була сама.

Станом на 10:00 постраждалу доставили в реанімацію однієї з лікарень Луцька.
Теги: чепе
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У мене питання до міліціЇ, чому головний підозрюваний, хлопець дівчини, футболіст, півзахисник фк «Волинь» Дмитро Задерецький, який на момент трагедії знаходився у квартирі, а за 5 хвилин після трагедії втік з квартири(зафіксовано на камерах спостереження!!!) прихопивши із собою велику суму грошей та дорогоцінні прикраси, був допитаний та пізніше звільнений міліцією???!!! Він сказав, що утік, бо злякався. Що дівчина сама вистрибнула з вікна, а він не встиг їй зашкодити це зробити. Якщо так, то чому ж він не викликав відразу швидку, а залишив її лежати там внизу, а сам утік із грошима через 5хв.??? Вона там бідна з добру годину пролежала!, поки її помітили та викликали швидку. Шановні батьки та молоді дівчата, запам'ятайте ім'я "Дмитро Задерецький"( в інтернеті є багато його фото), та ніколи не звязуйтесь із отаким півзахисником нелюдом, злодієм та убивцею!!! Я особисто бажаю йому такої ж участі! Цей жалюгідний покидьок повинен у повній мірі відповісти за скоєний підлий злочин!
Відповісти
Віолета, дякуємо за достовірну та обєктивну інформацію!! Повністю підтримуємо та докладемо всіх зусиль довести все сказане! Хоча сили не рівні ФК не допустить заплямити їх репутацію!
Відповісти
Він повинен нести покарання !!!! Або так само щоб хтось скинув з 9 поверху!!! Хай попробує як це!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні