Суд у справі Вусенко засідав п’ять годин – рішення немає

6
1
Суд у справі Вусенко засідав п’ять годин – рішення немає
Чергове засідання у справі звільнення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради затягнулось майже на п’ять годин. Сторони і далі вправлялись у красномовності та знанні юридичних норм.

Однак, жодних рішень 10 травня прийнято так і не було.

Нагадаємо, 15 березня цього року на сесії Луцькради депутати зняли з посади Юлію Вусенко. Рішення ради тоді підписав депутат Григорій Пустовіт.

Сама Вусенко вважає це незаконним і оскаржує рішення ради в суді. Вона вимагає скасувати рішення ради про її звільнення, про призначення нового секретаря Ігоря Поліщука та просить поновити її на посаді.

У середу, 10 травня, свої докази у справі надав відповідач Григорій Пустовіт. Зокрема, тепер вже заступник міського голови заявив, що секретаря Луцькради хотіли змінити ще рік тому, а завадив цьому стан здоров’я Миколи Романюка.

Необхідність заміни секретаря ради цьогоріч він аргументував «нормальним політичним процесом», мовляв нова більшість обрала свого секретаря.

Також він звинуватив Вусенко у тому, що вона відправила документи про смерть міського голови до парламенту, не маючи на те права, бо не була виконуючим обов’язки міського голови.

Зрештою, промова Пустовіта затягнулась більше, ніж на годину. Після цього сторони справи вступили у палку суперечку, раз-по-раз обговорюючи правомірність чи не правомірність прийняття радою рішення про звільнення Вусенко та підписання його головуючим депутатом. Зокрема, Пустовіт порадив колезі йти працювати до парламенту, а не «боротись з вітряками».

Після двох перерв у засіданні суддя Валентина Пушкарчук вивчила докази, приєднані до справи, однак перейти до іншого етапу судового розгляду їй не вдалось.

Представник Ігоря Поліщука Віктор Веремчук попросив оголосити перерву, аби він міг переглянути 10-годинний запис сесії міської ради, на якій прийнято скандальне рішення.

Наступне засідання призначили на 14:30 15 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропісти затягують час. щоб більше міського бабла витратити на рекламу Полішука.
Відповісти
Паша Березюк, прекращай.
Відповісти
Я ж не тримаюся за крісло, я просто за його загризу всіх....
Відповісти
ця вузенко ще не заспокоїться? ох і противна ж баба, не потрібно таких до влади допускати!
Відповісти
Закон один для всіх.Чи для укропу інший?
Відповісти
Вусенко заспокійся!!!! твій час пройшов!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні