Секретаря Луцькради хотіли змінити ще рік тому,- Пустовіт

8
4
Секретаря Луцькради хотіли змінити ще рік тому,- Пустовіт
Заступник луцького мера Григорій Пустовіт заявив, що Юлію Вусенко хотіли зняти з посади секретаря ще рік тому. Однаак на заваді став стан здоров'я Миколи Романюка.

Про це посадовець і депутат розповів 10 травня під час судового засідання у справі звільнення Юлії Вусенко.

Зі слів Григорія Пустовіта, рішення про відставку Вусенко не пов'язане зі смертю міського голови Миколи Романюка. Це, мовляв, обговорювалось ще рік тому.

Пустовіт заявив, що секретарем хотіли призначити свободівця Миколу Федіка. Однак спершу розгляд цього питання вирішили відкласти через те, що міський голова міг накласти вето на таке рішення. Зауважимо, здолати останнє можуть тільки дві третіх депутатських голосів.

Пізніше, каже Пустовіт, це питання вирішили не виносити на розгляд сесії через погіршення стану здоров'я Миколи Романюка

"Ми побачили зовнішні зміни стану здоров'я Миколи Романюка і вирішили дати час йому одужати. А потім винести це питання",- заявив Григорій Пустовіт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йшов би Пустовіт на пенсію, щза багато років нічого путного не зроби для волинян. Тільки прославився ростратою на автобус для філармонії перд виборами, який стоїть гниє на парковці.
Відповісти
Тепер можна срати на усіх. Начальник
Відповісти
Історію пишуть (або переписують) переможці...
Відповісти
Мовчав би, бля. Авторитету - нуль цілих, х@й десятих. Сам - злодій, брат - злодюга і хабарник №1 на Рівненщині. Сидів би десь на дачці за містом і не показувався б на очі людям. Людина без сорому, честі і совісті. Слизняк, блазень, паскудник, шкура продажна. Пустоцвіт - це яскравий приклад повної самодискредитації офіцерського звання.
Відповісти
Після вищенаписаного коментаря єфрейтора - НІЧОГО додати! Все посуті. Від себе додам, що Гріша - скользкий ідар@c!
Відповісти
Дубово-чавунна самовпевнена морда.
Відповісти
Укропи що ви курите?
Відповісти
Фу, яка бридка жаба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні