Мер Ковеля їде пікетувати Порошенка

8
-4
Мер Ковеля їде пікетувати Порошенка
Ковельчани разом з міським головою Олегом Кіндером мають намір у середу, 10 травня із плакатами в руках «облаштуватися» біля Адміністрації Президента та Міністерства АПК, аби привернути увагу керівників держави до проблеми ветсанзаводу.

Пікет має тривати до тих пір, поки вимоги не будуть почуті. Адже Ковельська філія з утилізації та переробки відходів тваринного походження – державне підприємство, керівництво якого знаходиться в Києві, пише ПроКовель.

Вимоги ковельчан: закрити ветсанзавод, вивести з відти тваринні рештки, облагородити територію. А ще вони вимагають відставки як голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, так і його заступника, депутата Ковельської міської ради Сергія Кошарука, який, за їхніми словами, пообіцяв очистити підприємство від відходів до кінця квітня і не додержав свого слова.

Кілька місяців тому активісти оголосили безстрокову акцію протесту, в рамках якої перекрили в кількох місцях міжнародну трасу Київ-Варшава. А у неділю, 7 травня на площі Героїв Майдану, що біля міського Будинку Рад, розгорнули пікет із наметів, привезли сюди шини, встановили банери.

У понеділок, 8 травня на позачерговій сесії міської ради, громадські активісти наполягли, щоб депутати своїм волевиявленням підтвердили бажання їхати разом із протестувальниками до Києва.

З 26 присутніх обранців 19 сказали «так». Тоді Олег Кіндер порадив скласти список усіх охочих їхати під Адміністрацію Президента та до Міністерства АПК, щоб бачити, скільки необхідно замовляти транспорту.

Домовилися, що в Києві акцію протесту розпочнуть в середу з 9 години ранку.

Нагадаємо, у Ковелі триває акція протесту, викликана проблемами роботи ветсанзаводу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крісло захиталось - то він що захочете зробить, хоч метро в Ковелі прокопає...
Відповісти
І Палицю хай візьме, він тільки обіцяє, навіщо йьому прості люди-украінці, були б євреі, тоді може щось і зробив, а поки тіштеся дитячими майданчиками і дорогими спортклубами. Ми ж "бидло"для нього!
Відповісти
Для них ми "недочеловеки"як для Гітлера,скоро концтабори почнуть будувати!
Відповісти
бувший голова екослужби,який профукав завод.
Відповісти
Цей завод виробляє сировину для комбікормових заводів Курчака. Смачної вам курятини.
Відповісти
Це ж треба так вміти стрілки перевести. Цікаво, щоб дома каналіцацію почистити він звертається до Верховної Ради?
Відповісти
Біля Турійська була організована армія УПА.
Турійчани захистимо свою землю! Створюте загін УПА знову насунулася загроза Укропів, барбарисів...
Відповісти
ага, починайте криївки копати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні