Шини і машини: у Ковелі протестують через рештки з ветсазаводу

9
-1
Шини і машини: у Ковелі протестують через рештки з ветсазаводу
Протест через рештки з ветсанзаводу відбувається в Ковелі.

Акцію влаштували у неділю, 7 травня, незважаючи на дощ. До акції долучилися учасники АТО, - пише Район.Ковель.

«Продовження акції протесту. Влада не чує – народ поки що тихенько стукає…», – написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс.

До речі, у понеділок, 8 травня, о 10-й годині має розпочатися позачергова сесія міської ради, на якій депутати будуть розглядатися зміни до бюджету та звернення до Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради Андрія Парубія, Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, народних депутатів України Степана Івахіва та Ігоря Гузя щодо збереження, ефективного та раціонального використання національного надбання – українських земель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому нема звернення до Палиці?... Тому що Укроп підігріває цю проблему,щоб попіаритись на буді.
Відповісти
Тому що це вигідно Палиці!
Відповісти
Треба поскакати, допоможе - перевірено часом і ділом
Відповісти
У вихідні дні, там (в адміністрації) нікого немає, додому до них ідіть, не факт що вони там. але все ж...
Відповісти
Везіть трупи під їхні будинки
Відповісти
Я, звісно, як мешканець не в захваті від того,що відбувається з ветсанзаводом,але складається таке враження,що хтось хоче здорово на цій проблнмі попіаритись. Чому нема Палиці? Відправив своїх представників. Бо він знає,що цю проблему не вирішити в один день,а попіаритись можна. Я не захищаю ні Івахіва тим більше Кіндера чи ще когось. Просто,люди добрі,гляньте тверезо. Хто такий Пініс? Де він був колись як ця проблема була? Де був Кошарук як був мером??? Чому не вирішив тоді цю проблему? А зараз всі герої.
Відповісти
Згідний з вами! Але ще додам, що ніде не згадують мера Кіндера який до того ж декілька років очолював екологічну службу області і що - немає до нього питань? І ще один такий факт, що з самого початку ця вся "історія" розпочиналась з гасла Гузя - Гунчика у відставку! Потім Гузю підкинув грошенят Палиця, щоб це все більше поширити і сам факт скидання бруду біля Повурська, не виключено, провокація саме Гузя! Важко повірити, що влада так візьме і скине ту мертвятину біля людських паїв. Люди думайте і фільтруйте події як вони поширюються і для чого таке відбувається! На багатьох сайтах відомого олігарха ця тема табу і вам не дозволять з цього приводу висловитись, а сама біда людей використовується у ворожнечі Палиці і Гунчика, де перший хоче усунути другого і через те страдають люди! Зрозумійте це!!! Гунчик не подарок і нічого гарного в його діях немає, но методи Палиці - це жах!!!
Відповісти
Ти шо блінчиків наївся?Тобі скрізь видніється Гузь та Палиця!.
Відповісти
Чи відчули зміни у Луцьку з появою Укропу? Так, відчув – стає краще краще і краще...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні