Дівчина, яка вистрибнула з вікна, - кохана футболіста «Волині», - ЗМІ

17
0
Дівчина, яка вистрибнула з вікна, -  кохана футболіста «Волині», - ЗМІ
У Луцьку дівчина, яка випала з дев'ятого поверху, є дівчиною одного з місцевих футболістів.

Нагадаємо, трагедія сталась зранку 7 травня на вулиці Івана Франка. Дівчина 1990 року народження вистрибнула з вікна. За словами сусідів, дівчина жила з чоловіком, але на час падіння нібито була сама.

Як нам стало відомо з власних джерел видання Вісник, потерпіла є дівчиною одного з футболістів луцької «Волині».

Напередодні трагедії вони посварилися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ні іодин чоловік крім Ісуса Хреста не вартий такої жертви.
Відповісти
Це точно!
Відповісти
Ти навіть ім'я його невірно пишеш, а хочеш жертвувати в його ім'я.
Відповісти
Ні один чоловік крім ІСУСА ХРИСТА не вартий такої жертви.
Відповісти
Не думаю що Йому потрібна така жертва! Бо Він- то любов!І ніяких жертв від нас Йому не потрібно , а тільки любити один одного!
Відповісти
І я про те що треба любити БОГА більше чим футболіста і не прийшлаб в голову така дурниця.
Відповісти
бога нема далбайоб ти промитий
Відповісти
Ага, Ісус вартий такої жертви
Відповісти
Шкода дівчини! Але зауваження до журналістів - чи варто розміщувати такі фото??? Психологи, напевно, зауважили б, що такі фото провокують до наступних суїцидів! Можна, взагалі, покроково все зобразити! Хотілося б більшої компетентності від спеціалістів, які впливають на свідомість великих мас людей!
Відповісти
ти б не срав так на волинь24 бо повидаляють коменти, а картинки такі, то ричук не попав знову по кнопці
Відповісти
я здивую вас усіх,алe іі викинули з квартири!!!
Відповісти
Хто викінув футболіст чи суперниця.
Відповісти
всьому свій час
Відповісти
У мене питання до міліціЇ, чому головний підозрюваний, хлопець дівчини, футболіст, півзахисник фк «Волинь» Дмитро Задерецький, який на момент трагедії знаходився у квартирі, а за 5 хвилин після трагедії втік з квартири(зафіксовано на камерах спостереження!!!) прихопивши із собою велику суму грошей та дорогоцінні прикраси, був допитаний та пізніше звільнений міліцією???!!! Він сказав, що утік, бо злякався. Що дівчина сама вистрибнула з вікна, а він не встиг їй зашкодити це зробити. Якщо так, то чому ж він не викликав відразу швидку, а залишив її лежати там внизу, а сам утік із грошима через 5хв.??? Вона там бідна з добру годину пролежала!, поки її помітили та викликали швидку. Шановні батьки та молоді дівчата, запам'ятайте ім'я "Дмитро Задерецький"( в інтернеті є багато його фото), та ніколи не звязуйтесь із отаким півзахисником нелюдом, злодієм та убивцею!!! Я особисто бажаю йому такої ж участі! Цей жалюгідний покидьок повинен у повній мірі відповісти за скоєний підлий злочин!
Відповісти
о в нас правосуддя,дівчину викинули з власноі квартири а журналісти пишуть що випала сама,а підозрюваного випускають на всі чотири сторони,кажуть нeмають права затримувати,при цьому нe забравши в нього жодного паспорта,щe й пограбував іі вкінці,і він зараз при бабках і на свободі і має зразу за що відкупитись
Відповісти
Журналісти нe продавайтeсь Кварцу за бабкі,аджe цe можe бути і з вашою дитиною такe горe,щe на час падіння було відомо що Ірина знаходилась з футболістом разом у нeі вдома,а нe так як ви пишитe що вона була сама,цю інфу можна пeрeвірити в поліціі,алe ж вам бабкі головнішe
Відповісти
Хто вистрибнув? А кримінал чому порушили? Журналюги , блін.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні