Мешканці волинських сіл продовжують перекривати дорогу на знак протесту

6
-12
Мешканці волинських сіл продовжують перекривати дорогу на знак протесту
Пікетувальники з сіл Нові і Старі Кошари продовжують акцію протесту проти захоронення у їхній місцевості рештків з ковельського ветсанзаводу.

Про це у своєму блозі на Волинь24 написав заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик.

Нагадаємо, волинські селяни протестують проти захоронення відходів з ветсанзаводу.

За словами Пирожика, про те, що пікетувальників можуть вмовити прийняти в себе фактично вдома біосміття, вони навіть чути не хочуть. Адже цей непотріб може потрапити у поверхневі грунти і водоносні горизонти, отруїти воду і завдати шкоди здоров'ю мешканців навколишніх сіл.

Мешканці сіл Нові і Старі Кошари Люблинецької ОТГ продовжують перекривати дорогу на знак протесту проти спроб обласної виконавчої влади захоронити на землях громади відходи Ковельського ветсанзаводу.

Пікет вони не збираються знімати навіть у нічний час, побоюючись, що їх обдурять і під покровом ночі повезуть на кар'єр зогнилі тушки тварин. Люди принесли до місця перекриття шини й бочки, палять багаття й продовжують чергування.

"Тим часом голова Люблинецької ОТГ Наталія Сіховська вирішила не зволікати, а оперативно обговорити це питання з усіма обранцями громади. Попри святковий день, вона інціювала скликання завтра, 9 квітня, позачергової сесії Люблинецької ОТГ", - пише Олександр Пирожик.

На сесії депутати висловлять свої аргументи на захист селян і викладуть чіткі вимоги до виконачої влади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай Пирожик не піариться, а краще розкаже як він голосував за виділення коштів на обласну санветмедицину яка повинна була піклуватись тим злочасним заводом! А то он як заспівав!!! Ганьба!!!
Відповісти
Брехлива "Свобода" що тут ще казати!
Відповісти
Можливо хтось встиг і попіаритись, але те що нам під ніс хотіли підсунути таку цукерочку, без нашого відома, це факт. Дякуючи людскій самоорганізації цього не сталось.
Відповісти
А Гузно куди поділось? Приїхало, територію помітило-попіарилось і поїхало :)))
Відповісти
Пирожик кредити бере в російських банках.
Відповісти
Якщо не буде працювати ветсанзавод, то в кожному селі буде свій скотомогильник на додачу з африканською чумкою. Тому Пирожик хай не піариться , а проблему вирішує
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні