У Гунчика вдвічі зросла зарплата, – декларація

3
-3
У Гунчика вдвічі зросла зарплата, – декларація
Губернатор Волинської області Володимир Гунчик живе не на зарплату: у посадовця – понад 17 млн грн. на рахунку та щорічні відсотки від депозиту – півтора мільйони.

Попри це, згідно із декларацією, офіційна зарплата чиновника теж збільшилася майже удвічі.

ГРОШІ: ПЛЮС ТРИ МІЛЬЙОНИ ДЕПОЗИТУ

Заробіток Володимира Гунчика у 2016 році зріс майже вдвічі. Якщо у 2015 році він загалом отримав 96,3 тис грн. на посаді голови ОДА, то минуло річ – 175,7 тис грн. (близько 14,6 тис грн. на місяць).

Так само, як і попереднього року, надійшли прибутки і від депозиту у «ПриватБанку» – 1,5 млн грн. Цікаво, що попри зарплату, яка вимірюється у тисячах гривень, розмір депозиту збільшився на три мільйони: на разі на рахунку у Гунчика – 17,2 млн грн.

Трохи зменшилися готівкові заощадження губернатора і становлять 4,3 млн гривень (на 200 тис грн. менше), 130 тис доларів (на 20 тис доларів менше) та 30 тис євро.

МАЙНО: БЕЗ ЗМІН

У майні Володимира Гунчика, згідно декларації, не відбулося жодних змін.

Луцька квартира площею 80,7 кв. м у районі вокзалу, в якій проживає родина Гунчиків іще з 90-х, зареєстрована на сина В’ячеслава.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В гостях у сусідів: з ким живе волинський губернатор Гунчик

Із 1991 Володимир Гунчик має дачний будиночок площею 49 кв.м в селі Сапогове Ківерцівського району. У 2010 році придбав тут і дві земельні ділянки – 182 та 2500 кв.м.

Також у 2007 році Гунчик купив земельну ділянку 0,18 га в селі Лище.

Проте в декларації 2015 року цей недобудований об’єкт площею 173,2 кв.м записаний на губернатора.

Тим часом на сина В’ячеслава записаний іще один недобудований будинок – у селі Копачівка Рожищенського району. Площа цього об’єкта – доволі солідна: 688,19 кв.м.

Володимир Гунчик задекларував три автомобілі: один – як власне майно та два – як автівки, якими користується.

Губернатор є безпосереднім власником лише «Лади» 21083 1990 року випуску. У користуванні також має TOYOTA LAND CRUISER 2003 року випуску, що записаний на Ірину Очеретяну та LEXUS LX 570 2008 року випуску, що зареєстрований на сина Ігоря Гунчика.

Із 1996 року губернатор має акції в Автомобільній компанії «Богдан Моторс» у кількості 2000 шт., номінальну вартість однієї акції зазначив – 500 грн. (загальна вартість виходить 1 млн грн).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Палиця збіднів на 14 мільйонів, – декларація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
читаю і серце крається. Не лінивий, не дурень, ніч не досипаю, обід не доїдаю, пашу як проклятий а десятої долі ,як цей дармоїд паперовий, не заробив.
Відповісти
Не зачіпайте мертву людину.Невже нема нічого святого.
Відповісти
Ай не пизди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні