--> Роман Романюк закликав правоохоронців зробити все, щоб зловити луцьких терористів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Роман Романюк закликав правоохоронців зробити все, щоб зловити луцьких терористів

0
-2
Роман Романюк закликав правоохоронців зробити все, щоб зловити луцьких терористів
Член луцького виконкому та голова обласної організації БПП "Солідарність" засудив дії невідомих, які обстріляли Генконсульство Польщі у Луцьку.

Про це Роман Романюк повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вважаю, що це безпрецедентний випадок, за якій винні мають понести відповідальність. Такі дії вигідні лише Російській Федерації, яка намагається позбавити Україну найбільшого союзника у ЄС", - йдеться у дописі.

За словами політика, Волинь, як прикордонна територія, як ніхто відчуває підтримку Польщі.

"Засуджую дії невідомих, які сьогодні здійснили терористичний акт та закликаю правоохоронців вжити усіх необхідних заходів, аби знайти людей, які причетні до цього страшного випадку", - зазначив Роман Романюк.

"Впевнений, що Україна та Польща знайдуть можливості для подальшої співпраці та цей випадок не матиме негативних наслідків, адже усі ми розуміємо, що маємо спільного ворога, й він – на Сході", - додав він.

Нагадаємо, у ніч на середу, 29 березня невідомі вистрілили з гранатомета у приміщення Генерального коснсультсва РП у Луцьку, що на вулиці Дубнівській, 22б.

Консул Кшиштоф Савіцкі заявив, що нічний напад на приміщення консульства був терористичним актом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні