--> Гранатометом по вікнах: у Луцьку обстріляли польське консульство. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гранатометом по вікнах: у Луцьку обстріляли польське консульство. ФОТО

19
6
Гранатометом по вікнах: у Луцьку обстріляли польське консульство. ФОТО
Уночі невідомі стріляли в приміщення Генерального консульства Польщі у Луцьку, що на вулиці Дубнівській, 22б.

У даху приміщення консульства зі сторони вулиці Глушець– дірка, вікно під цим місцем розбите. Очеидно, саме в це вікно цілилися.

Нагадаємо, вибух стався приблизно о 01:12.

Судячи з величини отвору в даху, припускають, що стріляли з гранатомета чи якогось іншого «серйозного озброєння».

Віце-консул Кшиштоф Савіцкі підтвердив, що вночі хтось стріляв в приміщення консульства. Втім, провідомив він, ніхто, слава Богу не постраждав.

На місці працювали правоохоронці, був тут і начальник ГУНП області Петро Шпига.

Як стало відомо, приміщення куди цілили зловмисники - службове, і на момент вистрілу там нікого не було. Сім’я консула мешкає у іншому крилі будівлі. Приміщення охорони – поверхом нижче.

На ранок біля приміщення Генконсульства - спокійно, нема правоохоронців. Про нічний вибух "нагадує" тільки розбите вікно, дірка у стіні та даху.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кацапсько-фашистські провокатори.
Відповісти
У ФСБ Росії агонія, остання стадія щоб погіршити українсько-польські відносини
Відповісти
шо ти там белькочеш?
Відповісти
Сколько зомби в камментах
Відповісти
Zielone ludziki z FSB zaczęły podgryzać Polske i tym bardziej UE. Przyjaciele z Ukrainy my nie damy się sprowokować Rosjanom.
Відповісти
Tak jest 100%
Відповісти
Ruska dziwka.
Відповісти
Звернула увагу, що статтюкоментують багато російськомовних україноненависників. Враховуючі, що рідко коли на волинських інфомраційних сайтах такі коментатори з'являються - думаю,що очевидно, хто зробив такий напад на посольство і хто хоче розбурхати ситуацію.
Відповісти
Це вам за безвіз з 2014 року.
Відповісти
Російський кретинізм і убозство! Мова окупанта, як жовч сочиться з ай-пі московських тролів. Ми вас не даремно відстрілювали на нашій землі. І так буде завжди, кремлівська наволоч!
Відповісти
Зато у нас на краснопольском таких как ты стрелков каждый день закапывают.Ссаными тряпками вас с Донбасса гонят ополченцы.
Відповісти
У самозакоханих кацапів, усі не правильні, лише вони - розумні!
Обмежений нарід, хворий на усю голову. Геть від Москви! У думках, у злиденній їхній самоідентифікації, нехай уся ця мішигінська алкозалежна братія гниє у своїй тайзі! Бридота! Не розумію українців, що спілкуються їх собачою мовою!
Відповісти
Ніхто з українців не обстрілював би консульство. Думаю всім зрозуміло кому це на руку
Відповісти
А кому з українців сподобався створений у 2016 р. поляками антиукраїнський пропагандистський фiльм про Волинську трагедiю 1943 р., ану признавайтеся? Напевно, серед тих, хто коментував, переважають фанати цього фiльму??? Згадайте ще, як правосек у 2013 р. розчавив яйце на плечах польського президента у Луцьку коло костелу. Це теж напевно велика любов до польщизни?
Відповісти
Ви такий смішний, Валентин. Ну невже ви не розумієте, що і фільм, і обстріл, і псування пам"яток, і провокації на шляхах Львівщини йдуть з мордору... Ну і звісно з"являються люди, які, нажаль, ведуть ся на цю пропаганду (і в Польщі, і у нас).
Відповісти
Поляки помните Волынь!Бандеровцы все еще живы.
Відповісти
Постріл а не вистрел....що за москальня...???
Відповісти
Ага!В ви проживете на українську зарплату?
Відповісти
Шановний адмін, видаліть, будь-ласка, перший пост "лучани" - бо багато хто не розуміє сарказму, ну і горожанка и днепропетровск (навіщо кормити тролів і прогортати зайву увагу до дурного). Дякую.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні