Звільнили скандальних ківерцівських поліцейських

0
5
Звільнили скандальних ківерцівських поліцейських
Працівників Ківерцівського відділу поліції, за якими патрульні влаштували погоню, звільнили.

У п’ятницю, 17 березня, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига підписав наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників Ківерцівського відділу поліції, - повідомляє прес-служба ГУ НП.

За підсумками службового розслідування ухвалили рішення про звільнення зі служби в поліції начальника сектору реагування патрульної поліції Віталія Алексюка та дільничного офіцера поліції сектору превенції Юлії Романюк.

А також до дисциплінарної відповідальності притягнуть начальника Ківерцівського відділу поліції, керівників секторів кадрового забезпечення та моніторингу, а також оперуповноваженого сектору кримінальної поліції.

Нагадаємо, що в суботу, 11 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції, в неробочий час, керував автомобілем «Mitsubishi» в стані алкогольного сп’яніння. У його автомобілі знаходився ще один співробітник – дільничний офіцер поліції.

На вимогу поліцейських управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати. Внаслідок переслідування правопорушник пошкодив службовий автомобіль патрульних «Тойота».

Відповідно до наказу начальника ГУНП у Волинській області Петра Шпиги від 13 березня було призначене й проводилося службове розслідування за фактом грубого порушення дисципліни ківерцівськими поліцейськими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні