Ми прийшли не знімати Гунчика, а захистити хлопців, – заява волинського Штабу блокади

5
-9
Ми прийшли не знімати Гунчика, а захистити хлопців, – заява волинського Штабу блокади
У відповідь на заяву волинського депутата Анатолія Вітіва про те, що він буде піднімати питання про недовіру губернатору Гунчику на позачерговій сесії, представники волинського Штабу блокади зробили офіційну заяву.

Позицію активістів у коментарі виданню «Волинь24» озвучив депутат Луцької міськради Микола Собуцький.

«Позиція Штабу блокади така: ми не граємо в політичні ігри. Наші основні вимоги: щоб обласна рада підтримала звернення із вимогами, які вчора прийняли активісти. Хлопців вже відпустили, але лишилася вимога звільнити усіх одіозних керівників правоохоронних органів: Авакова, Амброськіна, Грицака, керівника антитерористичної операції. Також – підтримка закону про тимчасово окуповані території, який забороняє переміщення товарів між лініями розмежування і – визнання війни війною», – заявив Собуцький.

Також він порадив політикам, які вирішили використати ситуацію для дискредитації голови ОДА Володимира Гунчика «політичні амбіції відставити в бік».

«Ми будемо присутні на сесії, висловимо свою позицію і будемо її відстоювати. Ми вчора прийшли не для того, щоб знімати Гунчика. Ми прийшли захистити хлопців, яких жорстоко побили і «запакували», – нагадав активіст.

На запитання, чи будуть блокувати ініціативу депутатів у разі, якщо ті все-таки піднімуть питання про висловлення недовіри Гунчику, Микола Собуцький запевнив, що конкретних планів в активістів немає.

«Ми не працюємо за замовним сценарієм, тому спрогнозувати наші дії важко. Все залежить від позиції людей – добровольців, учасників АТО», – сказав Собуцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"спрогнозувати наші дії важко" - мене лякають непрогнозовані!
Відповісти
А що це за волинський штаб блокади? Коли він утворився? Де тут взявся собуцький? Хто його уповноважував робити якісь заяви? В міській раді він від якої партії дихає? :-) Самопомічні. Дитячі захцянки. Без потужного політичного тиску нічого не вийде. Вже без політики Майдан просрали. А Гуню треба гнати в шию, якщо він не знародом а зі свом презом. Зараз на сесії Собуцький ще буде горою за гуню стояти :-)
Відповісти
СОбуцький захищає Гунчика, бо той тримає Вусенко. Все ясно.
Відповісти
за що він її тримає ?:-О
Відповісти
Якщо забивати цвях то самого копелюшка, а так таких Сабуцких передушать по одному...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні