--> Волиньрада буде говорити про недовіру Гунчику | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиньрада буде говорити про недовіру Гунчику

5
-6
Волиньрада буде говорити про недовіру Гунчику
Питання про висловлення недовіри голові Волинської ОДА Володимиру Гунчику перед депутатами підніматиме «свободівець» Анатолій Вітів.

Таку заяву він планує озвучити на позачерговій сесії, яку ініціювали депутати у вівторок, 14 березня. Про це Вітів розповів у коментарі «Волинь24».

За його словами, обранці планують підтримати резолюцію, яку напередодні ухвалили громадські активісти із вимогами до керівництва держави. Нагадаємо, в понеділок, 13 березня, після закінчення робочого дня, до будівлі ОДА прийшло більше півсотні чоловіків із вимогою до Гунчика прокоментувати розгін та арешт добровольців, які блокували торгівлю з окупованими територіями. За результатами переговорів активісти склали список вимог, серед яких – звільнення затриманих блокадників та високопосадових осіб правоохоронних органів.

«Також будемо виступати з вимогою подати вільні залишки бюджету для їх розподілення. Гунчик цього не робить. Будемо вирішувати і це питання, я так думаю», – зауважив депутат.

На запитання, чи буде Вітів піднімати питання про висловлення недовіри Гунчику, депутат відповів схвально.

«Це моя принципова позиція, я на ній буду стояти. Особисто я – так. Як інші? Думаю, що теж так. Але буде видно, будуть консультації з іншими керівниками фракцій», – сказав «свободівець».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це життєва "позиція" Вітіва, він мабуть з цим народився :) Але пригадаємо прокравшихся свободівців на посадах і все буде зрозуміло :)))
Відповісти
Палиця вже у Києві, всі чекають...
Відповісти
Недовіра за що? :) Він когось розігнав, полупцював, порушив... Палиця шанс хоче використати, а Вітів і підрядився як... Ну це ж зрозуміло :)))
Відповісти
а сьогодні він тверезий прийшов??? чи як учора в ода бухий з диким перегаром???
Відповісти
Як собі хочете, а Гунчик це позор Волині. Неадекватна і тупувата людина. Песик порошенка. Рошенівський блазень. Давно пора гнати. Згадати тільки позор як втікав від журналістів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні