--> Звільнити Авакова та Грицака: Волинські активісти озвучили вимоги до Порошенка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Звільнити Авакова та Грицака: Волинські активісти озвучили вимоги до Порошенка

0
4
Звільнити Авакова та Грицака: Волинські активісти озвучили вимоги до Порошенка
Волинські активісти, які зібралися в стінах волинської ОДА у знак протесту на арешт добровольців-блокадників, оголосили свої вимоги.

Вони обіцяють залишатися в адміністрації, допоки не буде звільнено з-під варти блокадників, а також – високо посадовців правоохоронних органів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Так робив Яник»: волинські активісти не вірять офіційним поясненням розгону добровольців-блокадників

Подаємо текст звернення:

«Ми, представники громади Волинської області, у зв’язку з подіями, що відбулися 13.03.2017 р. поблизу залізно-дорожньої станції «Кривий Торець» на Редуті ім. Добровольців 16-го батальйону, вимагаємо у визначений Законом спосіб відреагувати на протиправні дії, вчинені посадовими особами правоохоронних органів стосовно учасників економічної блокади з окупованими територіями окремих регіонів Луганської та Донецької областей України.

Одночасно:

1. Звільнити незаконно затриманих учасників Блокади з-під варти до 10.00 14 березня 2017 року, а кримінальні провадження щодо цих учасників закрити.

2. Невідкладно винести на розгляд Верховної Ради України питання про звільнення Авакова Арсена Борисовича з посади Міністра внутрішніх справ.

3. Звільнити із займаної посади заступника голови Національної поліції України Аброськіна В’ячеслава Васильовича.

4. Звільнити із займаної посади голову Служби безпеки України Грицака Василя Сергійовича.

5. Звільнити із займаної посади Першого заступника Голови СБУ – керівника Антитерористичного центру при СБУ Малікова Віталія Володимировича.

Окремо вимагаємо невідкладно вжити всіх необхідних заходів для звільнення полонених.

Вимагаємо якнайшвидше внести на розгляд Верховної Ради України Законопроект «Про тимчасово окуповані території» №3181 від 25.09.2015 р. та прийняти його вцілому».


Активісти наполягали, щоб під текстом звернення підписався губернатор Волині Володимир Гунчик, проте посадовець відмовився.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Що за хрєнь відбувається?»: У Луцьку розгнівані активісти «строять» Гунчика і силовиків

Наразі присутні в овальній залі ОДА продовжують жваво обговорювати звернення та збирають підписи.




Фото зі сторінки в ФБ Володимира ДАНИЛЮКА
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні