«Мої 5 лайфхаків, як відмазатись від прибирання», - Ольга Зейлик. ЗМІНИСЬ АБО ЗВІЛЬНИСЬ

1
2
«Мої 5 лайфхаків, як відмазатись від прибирання», -  Ольга Зейлик. ЗМІНИСЬ АБО ЗВІЛЬНИСЬ
Герої проекту #змінисьабозвільнись звітують. Нагадаємо, семеро людей пообіцяли протягом 21-го дня робити «щось», аби виховати у собі нову і корисну звичку. «Щось» визначив жереб.

Черга підсумовувати зроблене за Ольгою Зейлик. Їй випало щодня прибирати у новому місці.

Майте на увазі, що за щоденними враженнями учасників проекту можна стежити на окремій сторінці у Фейсбуці.


* * *

Ви певно очікували прочитати про переломний момент, про те, як я все-таки переборола себе і таки змогла змусити себе прибирати щодня? Так от, тут такого не буде :)

Вибачайте, якщо когось розчарувала. Натомість хочу розписати кілька порад про те, як без докорів сумління "відмазатись" від прибирання.

Отож до вашої уваги 5 лайфхаків, як не прибирати і відчувати себе при цьому дуже навіть нормально :)


Читати також: «Мама казала, що заміж ніхто не візьме», - Ольга Зейлик. ЗМІНИСЬ АБО ЗВІЛЬНИСЬ


Лайфхак №1: У МЕНЕ НЕМАЄ ЧАСУ


Найпоширеніша відмовка усіх людей. Розумію, коли дійсно і робота, і навчання, і ще сила-силенна справ, які потрібно вирішити тут і зараз.

Але коли це вихідний день, коли ніщо не заважає десь прибратися... Ви думаєте всьо? Кінець? Не відмажешся? А ось і ні.

Тут на підмогу прийдуть друзі, з якими давно не бачився, або бажання поїсти, або "на крайняк" усе можна скинути на втому. І тоді "О ЧУДО!" часу дійсно не буде. Єдина проблемка тільки в тому, що його може не вистачити й на інші речі. Тому будьте обережними :)

Лайфхак №2: МЕНІ ЦЕ ВСЕ ТРЕБА

Вас називають "Плюшкіним" або клептоманкою? Вам шкода зайвий раз викинути миленьку коробочку або відірвати від себе старого як світ плюшевого ведмедика? НЕ ВИКИДАЙТЕ. Просто подумайте скіііільки всього можна покласти у ту коробочку. Та і ведмедик не такий вже й старий.



До чого я веду? А до того, що майже усі речі (навіть у гіперперевантаженій кімнаті) можна кудись і до чогось прилаштувати. Потім, колись, може... А поки хай лежать, бо МЕНІ ЦЕ ВСЕ ТРЕБА.

Лайфхак №3: ЦЕ ВСЕ ПРОСТО ТВОРЧИЙ БЕЗЛАД


Крута ідея для креативних людей. А знаєте чого? Бо дуже зручно завалити себе горою речей, сидіти у тій норі і кайфувати від того, що тебе ніхто не чіпає і нічого від тебе не хоче.

А ще багато хто з розумінням поставиться до вашого срачу, коли ви його назвете "красіво" - творчий безлад. Ехх.. яскравий приклад того, як з гівна можна зробити цукерочку і відчувати себе при цьому шикарно.

Після цього жодних докорів сумління, жодних кішечок, які можуть там десь шкребти не буде.

Ну і якщо вже зооовсім не маєте совісті - лишається тільки усміхатися і виконувати лайфхаки номер 1,2, 4 і 5 :)

Лайфхак №4: ВСЕ ЛЕЖИТЬ НА СВОЇХ МІСЦЯХ

Мама не витримала і прибрала? Чи під дулом пістолета тебе примусили поскладати все, щоб не "позорити" сім'ю?

Все. ЦЕ КІНЕЦЬ. Бо тепер нічого, чуєш, абсолютно нічого не зможеш знайти.

Тому, щоб не нервувати ні себе, ні оточуючих, можна забити і казати, що станеться кінець світу, якщо он ту піраміду книжок покласти красиво на полицю, а той завал косметики порозкладати по трьох десятках коробочок, які не викинув, бо вони тобі треба.



Лайфхак №5: МЕНЕ МАМА НЕ ПРИВЧИЛА

Або тато. Або бабуся, дядько чи дружина. Короче найдіть того, хто буде віддуватися за вашу неохайність. Саме той цап-відбувайло щодня, щогодини, щосекунди буде нагадувати вам, який ти нечупара, засранець і т.д.

Перекласти відповідальність, кажучи, що мама не привчила - ідеально. Бо виховувати дорослу людину, то вже якось не комільфо. Та і вже пізно...

Читати також: «Чому я ще не стала мільйонером», - Віта САХНІК. ЗМІНИСЬ АБО ЗВІЛЬНИСЬ

* * *

Я вам дуже співчуваю, якщо хтось ці поради сприйняв серйозно. Іронію над самим собою ще ніхто не відміняв, повірте. Звичайно, й мені не дуже хочеться виносити сміття з хати і визнавати свої "грішки". Тому чергова відмазка вім мене - просто жартувати над собою, над своїми вадами, своєю лінню і своїми промахами.

P.S. Якщо ви знаєте дійсно дієві способи, які допоможуть мені відірвати дупу від дивану або все-таки змусять знайти час на те, щоби не засратися по самі вуха, то welcome;) Чесно, я завжди буду рада вислухати їх і навіть втілити в життя.


Ольга ЗЕЙЛИК

Моя колекція коробочок
Моя колекція коробочок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Good employment! Thanx you after you affair

http://new.elenagrama.com/history_uspeh/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні