--> На справі Даура Марганії хочуть заробити політичні бали, – адвокат Микола Сорокопуд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На справі Даура Марганії хочуть заробити політичні бали, – адвокат Микола Сорокопуд

16
15
На справі Даура Марганії хочуть заробити політичні бали, – адвокат Микола Сорокопуд
У справі підозрюваного учасника злочинної банди Даура Марганії – немає політики, проте деякі громадські активісти хочуть перевести її саме в таку площину і заробити собі бали.

Про це у приватній розмові з журналістом видання «Волинь24» розповів адвокат Марганії Микола Сорокопуд.

Як відомо, про затримання під час квартирної крадіжки Вадима Пігалюка та Даура Марганії першим повідомив активіст-самооборонівець Олександр Ніколайчук. Він назвав Марганію «мізгами» злочинного угрупування, яке здійснило велику кількість крадіжок у Луцьку, в тому числі – майстерні годинників «Свій час», власником якої він є.

У цьому ж повідомленні активіст звернувся до голови обласної ради Ігоря Палиці із проханням не дати «відмазати» затриманих, натякаючи на те, що їхній адвокат Микола Сорокопуд – є чоловіком Ірини Констанкевич, яка в одній політичній команді із Палицею.

«Проаналізуйте діяльність цих громадських активістів, починаючи із 2013 року. У їхньому розумінні усе, що пов’язане з іменами Палиці, Констанкевич, уже і Сорокопуда – це все погане, проти народу. Активіст, який робить такі заяви – був у команді опонента Ірини Констанкевич на парламентських виборах у 2014 році», – адвокат не сумнівається в упередженості активістів.

«Ми до цього звикли і ставимося спокійно. Кожен хоче заробити політичні здобутки, в кожного свої цілі», – додав захисник.

Микола Сорокопуд підтвердив, що і раніше захищав Даура Марганію, а також додав деякі подробиці до попередніх справ.

«Його увесь цей час постійно смикають. Він – людина, яка раніше відбувала покарання, до таких у разі чого приходять в першу чергу. Уже всяке було: двох міліціонерів звільнили за те, що вони вчверили під час попередніх звинувачень. Незаконні огляди в гаражах проводили, незаконне затримання… Ті ж самі активісти з «Самооборони» тоді і були присутні, і треба трошечки їхню діяльність розслідувати, наскільки вона – в рамках закону», – зауважив Микола Сорокопуд.

Даний коментар стосується адміністративної справи, у якій Марганію в 2015 році звинувачували у злісній непокорі правоохоронцям. Рішенням апеляційного суду підозрюваного виправдали.

Закиди громадських активістів стосовно того, що є категорія осіб, від захисту яких треба відмовлятися, Микола Сорокопуд коментує коротко: «Я захищаю людей. Завтра треба буде «Самообороні» захист – я і їм не відмовлю».

Нагадаємо, наразі Дауру Марганії та Вадиму Пігалюку повідомили про підозру у вчиненні крадіжок. Суд вирішив взяти підозрюваних на два місяці під варту із можливістю внести заставу у розмірі 128 тисяч гривень для Пігалюка та 480 тисяч гривень – для Марганії.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто такий ватажок луцької банди Даур Марганія? ІНТЕРНЕТ-ПОРТРЕТ

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Адекватна,шанована і врівноваженаЛюдина- Микола Олександрович!!!
Відповісти
Ніколайчуку і магазину хочеться слави??? Всі це розуміють!!!
Відповісти
А страшненько тронути справжніх ватажків??? Розправляться без коментарів!
Відповісти
булоб на кому отримувати политични девіденти мелкий жулик цеж не укроп и т д
Відповісти
А потім доберуться до укропів))
Відповісти
А ще кого захищав Сорокопуд? Яких людей, за що? В кожного адвоката є якийсь "коньок" чи "послужний список". Чому така мова в місті, що він захищає лише бандитів? А я по роду своєї роботи знаю кілька десятків адвокатів зі стажем і таких, які працюють над своєю кваліфікацією. Вони б не взялися захищати тих, кого захищає сорокопуд. Навіть якщо б ходили в останніх зношених штанях чи штиблетах. Звідси - й "мова", і "дурні слухи" і сірі сорокопуди.
Відповісти
Сорокопуд, дуже прошу популярніше: а як тут можна заробити політичні бали? Усе повязане зі злочинами, а не з якимись політсилами. Дуже попрошу?
Відповісти
Виявляється, що якщо не сплять ночами, ризикують життям, ловлять бандитів, злодюг, сутенерів, то на цьому заробляють політичні бали? І чим більше злочинців, тим більше цих "балів"? Можливо, адвокат щось по суті скаже, раз звернувся до видання з ціллю самореабілітації? Розплутає свій ребус? Свої філологічні викрутаси? Чи, мо, дружина поможе - пані учителька мови?
Відповісти
А навіщо не спати ночами,ризикувати життям???Орден дадуть чи бронзове погруддя поставлять???))Не дуріть людей про очищення міста!!!
Відповісти
Ну внатурe - мусар вин и в Африци мусар а це шо за байда галима самооборона - подстилки мусарски!!!
Відповісти
Робили самооборонівці штурм гаража Даура.Ну і що???Показав апеляційний суд їм середній палець))
Відповісти
Смердить гнилим укропом. А життя кортке.
Відповісти
Я теж такої думки
Відповісти
Не знаю хто такий ніколайчук; але його майстерню пограбували. І він бореться за своє майно(принаймі в даній ситуаціі). Рішення самого чесного суду розставить всі крапки над "і". Народ без ніколайчука знає укропівців....
Відповісти
відсутня дискусія. де сорокопуд, чому не включається в полєміку?
Відповісти
судимий. знову зловили на гарячому. яка політика? звичайний кримінал. а щоб той сорокапуд себе не оправдував дурними відговорками типу сам дурак, краще б показав історію своїх підзахисних. думае це все прояснить. кого і від чого захищав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні