--> Стало відомо, на чому у Луцьку попалася банда злочинців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, на чому у Луцьку попалася банда злочинців

3
5
Стало відомо, на чому у Луцьку попалася банда злочинців
Луцькі поліцейські викрили банду злочинців, які "попалися" на пограбуванні квартири.

У суботу, 14 січня, співробітники карного розшуку головного управління Національної поліції у Волинській області спільно зі співробітниками управління патрульної служби поліції Луцька затримали двох зловмисників, які обікрали помешкання 61-річного лучанина, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліція відкрила кримінальне провадження й помістила правопорушників в ізолятор тимчасового тримання.

Затриманні поліцією 30-річний та 29-річний зловмисники є мешканцями обласного центру Волині. У суботу, 14 січня, після скоєння чергової крадіжки правоохоронці затримали злодіїв.

Правопорушники через вікно проникли до помешкання 61-річного лучанина, звідки викрали гроші, ноутбук, відеокамеру та ювелірні вироби. Усе викрадене правоохоронці вилучили й повернуть законному власнику.

Слід відзначити, що затримані напередодні вже вчинили ряд злочинів на території міста, а у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння корисливих злочинів. Також поліцейські підозрюють зловмисників до вчинення ними й інших злочинів у місті та області.

«Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за крадіжку. Правопорушників затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Як відомо, самооборонівець Олександр Ніколайчук, на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляв, що організоване злочинне формування, що налічує кілька десятків чоловік, користується кількома автомобілями, діє злагоджено та професійно.

Також активіст написав, "мізками злочинного угрупування" є Даур Марганія. Злочинці є членами клубу змішаних єдиноборств "Воїн". В "послужному списку" банди - проникнення в житло, крадіжки, стрілянина по патрульних. Нещодавно у них вилучали амфетамін.

За словами Ніколайчука, банду захищає група маститих у бандитських справах адвокатів.

Активіст побоюється, що злочинців знову можуть "відмазати".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той активіст якийсь полудурок!!!!
Відповісти
Точно примітили!!!
Відповісти
О то "закон Савченко" у дії, всяку наволоч повипускали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні