--> Бійку підлітків в «ПортСіті» прокоментував директор школи, де вчиться нападниця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бійку підлітків в «ПортСіті» прокоментував директор школи, де вчиться нападниця

26
-2
Бійку підлітків в «ПортСіті» прокоментував директор школи, де вчиться нападниця
Школярку, яка в суботу, 14 січня, побила 14-річну дівчинку у туалеті розважального центру «ПортСіті», «відчитали» на виховній годині та чекатимуть, що скаже слідство.

Про це у коментарі «Волинь24» розповів Валерій Півницький, директор луцької школи №5, де у 8 класі навчається нападниця Марта Гузь.

«Сьогодні перший день навчання після канікул, ми вранці вже провели виховну годину, викликали маму школярки, взяли пояснення в Марти. У неї, звісно, своя версія історії: обидві дівчинки були з друзями, і там була ціла потасовка, але мама потерпілої написала заяву в поліцію лише на Марту», – розповів директор.

Як написала учасниця бійки в пояснювальній записці, її до бійки підбурювали інші дівчата, зокрема, казали, що Дарина (потерпіла) розповсюджувала про неї неправдиву інформацію.

«Вони в ті «Крила» ходять (заклад у «ПортСіті», популярний серед підлітків, – ред.), їм і спиртне наливають. Вони там човпуться постійно, але нарешті мама Дарини звернула увагу на проблему», – розповів Валерій Півницький.

За словами директора, школярка, яка жорстоко побила свою ровестицю – завжди була далекою від ідеалу, але більшість із того, що почали поширювати в коментарях – неправда.

«Роблять акцент на тому, що школа російськомовна. Але ми вже багато років, як україномовні. І ніякі це не «асвабадітєлі», дівчинка з україномовної сім’ї, прізвище Гузь – нічого російського немає, до речі, не має вона також жодного відношення і до нардепа Ігоря Гузя. Звичайна нормальна сім’я», – запевнив директор.

Характеризуючи малолітню забіяку, директор називає її «трохи нестандартною».

«Бували якісь такі трохи конфліктні ситуації. Не можна сказати, що вона – ідеал. Вчиться посередньо. Це дитина із тих, хто вчиться до 9 класу, а далі йде в училище і здобуває робітничу професію. Є діти, які йдуть на олімпіади, є ті, хто цікавиться спортом, а ця – знайшла собі компанію, от і результат», – каже Валерій Півницький.

Нагадаємо, під час бійки постраждала 14-річна Дарина, в якої сильно травмоване око, струс мозку та тріщина.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
діти зараз дуже жорстокі, але питання до охорони закладу і до поліцейських, які повинні виконувати свою роботу...а тут безлад...
Відповісти
Звичайно ні директор ні вчителі ні "нормольна сім'я" не вчили марту калічити однокласниць. Просто є плачевний результат до якого ніхто не причетний... Час ставати украінцями а не хохлами......
Відповісти
таку дитину вже ізолювати треба! ну якою вона виросте! тільки навколо всім проблеми
Відповісти
В нас в камені тож є така одна дівчинка як Орися Струк вона як пацан ато щей хуже на неї поліція даж каже дєвушка- мальчик тож в кожній бійці буває водить з собою компанію якщо яка бійка то вона там із собою приведе ще якіх з чоловік 20 малолєток наркоманів такіх як і сама, ну це походу якась така сама дівчина як і ця!!!
Відповісти


http://vk.com/id390322460 ось реально вона...шмара ще та.пропоную під суд її. щоб іншим малолєткам неповадно було
Відповісти
"...не має вона також жодного відношення і до нардепа Ігоря Гузя. Звичайна нормальна сім’я..." Виходить, якщо не має відношення до нардепа Гузя, то значить нормальна сім'я.
Відповісти
Якась дивна позиція директора школи.Таке враження,що поставив на дівчині великий жирний хрест.Багато хто в молодості робить помилки.Може це буде для неї уроком на все життя.
Відповісти
То стандартний «хід» нашого директора :)
Відповісти
І що це за директор? виховну годину він провів. Якби Марта мала відношення до нардепа Гузя побачили інший коментарій. Дуже несправедливий директор та більшість вчителів в цій школі!
Відповісти
На жаль, це для неї уроком не буде, так як це далеко не перший випадок такої її поведінки. Вона потім тільки сміється із ситуацій, з яких вийшла "сухою". А людей, яких ображає називає "лохами".
Відповісти
Цілком нормальна позиція.Він сказав те, що є насправді ,а що мав розповідати що він її виховає. Запам'ятай - виховує сім'я , а школа допомагає та коректує те, що закладається дитині її рідними.Школа дає знання тільки тоді, коли батьки дивляться та перевіряють уроки своєї дитини і на перших єтапах навчання заставляють її працювати, а не робити те що захоче , головне щоб їх не чіпала..Подивись на сторінку контактів цієї учениці і все зрозумієш. Краще спитай охорону ПОРТ-СІТІ та її батьків де вони були
Відповісти
ЖЕСТЯК!!!

та мала сидить у групах про секс і куди батьки дивляться?
Відповісти
До струсу мозгу ніколи не доходило , але пару бійок в такому віці на рахунку маю . Не пишаюсь і дякую Богу що не наробили біди ! Пройшло багато часу і всі все забули . Маю нормальну сім'ю і хорошу роботу , ніколи ніяких проблем чи конфліктів не маю . В 14 років можна наробити багато дурниць і спаскулити все життя , але це не гарантія що "все з нею ясно". Може навпаки злякається і зробить висновки та візьметься за голову !
А не нормальні які пишуть тут адресу і обіцяють розправу - клепки у вас не більше ніж в 14-літньої ......
Відповісти
тут всі дєвствєннікі і абстінєнти.
Відповісти
а в якому торговому закладі України не відбуваються розбірки
Відповісти
А тепер кожен поставте себе на місце батьків тієї дитини яку вона побила!!!! Я хочу побачити як Ви будете вигороджувати цю Марту якби це сталося з Вашими дітьми!!!
Відповісти
На жаль, школа нічого зробити не може, виховна година і викликати батьків - це єдиний варіант. Саме основне питання до тих всіх дівчат, які були присутні і жодна не зупинила бійку. Я вже навіть не хочу казати, що охорона там не просто для вигляду, а для дій. Як на мене, то для достовірності треба збирати учасників конфлікту і щоб вони коментували ситуацію, а не школа. Кожен зробить свої висновки.
Відповісти
Діти, читайте уважно: ВИ себе поводите, як ЗВІРІ НЕЩАСНІ. ТВАРЮКИ. СКОТИ. Не ставайте такими. Думайте, як стати людьми.
Відповісти
Шановний директор 5 школи Віталійю Пішницький!!! Дарина проживае в місті Киеві і в Крилах не нае змоги постійно сидіті!!!! та не розповсюжувала ніякої неправдивої інформації про вашу ученицю Марту, яку ви так р'яно захищаете це можно встановити провівши різні дослідження! Дарина вперше бачила вашу Марту! І скажіть на вашу думку це норма забивати до смерті за неправдиву інформацію?????? ?????? Зараз ви розповсюджуєте непрадву інформацію, так хтлсь вас може бити за вашими словами це ж норма!!!! І заява про побиття подавалась по факту а не на особу! На момент написання заяви, особи які били Дарину були невідомі
Відповісти
Директор школи не це мав на увазі. Ніхто на захист учениці школи не стає і вашу доньку не звинувачують.
Відповісти
Мама а Ви брехню розповсюджуєте і хочете до себе справедливості?
На Волинь Пост є вже стаття про те що Ви брехуха там є відео де ваша донька сама з подруга и вийшла на вулицю і ніхто її не випихав. А ще є з поліції лист що бійка була не в туалеті Порт Сіті.
Навіщо берете такий непідйомний гріх обріхуючи людей ?
Відповісти
Мама чому Ви наводите наклеп на людей?
Адже є відео на Волинь Пост де все видно.
Ваша донька вийшла сама з подруга ми на вулицю
Ніхто її не випихував
Також є лист з поліції про те що бійка не була в Порті
На що Ви розраховуєте обманюючи людей на справедливе рішення?
Відповісти
Так, я теж рахую, що обманюючи народ, ви ніколи не доб'єтесь справедливості!!!!!!
Мама, дивіться за своєю дочкою і добийтесь правди від неї!!!!!
Відповісти
Якщо мова йде про компанії,то це вже зграя,на всіх пишіть заяви,а не на одну.Потім ті будуть мстити далі.Це вже малолітні бандюки!!!!
Відповісти
це малолітне злочинне угрупування!!!! і з цим треба щось робити!!!! піднімати всю громаду на ноги!!!
Відповісти
До чого діти доросли замість того щоб дружити битись ні за чого
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні