Головний комунальник Ковеля поплатився роботою за зневагу до воїна АТО

0
0
Головний комунальник Ковеля поплатився роботою за зневагу до воїна АТО
Ковельський чиновник, який був проти перейменування однієї з вулиць Ковеля іменем героя АТО, написав заяву на звільнення.

Олександра Балака на пленарне засідання Ковельської міської ради привели під "конвоєм" громадські активісти, волонтери, АТОвці, - повідомляє Ковель com.ua

«Ковель «прогримів» на всю Україну через слова вашого чиновника пана Балака на засіданні топонімічної комісії, мовляв хто такий Володимир Киян, ну загинув, той загинув… Ми були дуже обурені тією фразою, яку ми почули. І ми приїхали з’ясувати, чи насправді пан Балак так вважає, і треба щоб він це сказав публічно», – заявила з трибуни сесії журналіст та волонтер Ольга Решетилова.

Балак, після виправдовувань, все-таки вибачився перед громадою міста Ковеля, перед всіма.

«Якщо хтось так подумав мою думку, я зовсім мав інший напрямок роботи: увіковічнити пам’ять одній з новобудов вулиць, як всім попереднім учасникам АТО. Приношу вибачення, що я такий негідний вчинок, на вашу думку. Я особисто вкладаю всі зусилля в розбудову території міста і приймаю активну участь в наданні допомоги сім’ям загиблих», – стояв він «на своєму».

Олег Кіндер мовив до Олександра Балака, що він не задоволений його відповіддю.

«Я не говорив в частині, щоб не перейменовувати вулицю Ватутіна на Кияна», – спромігся відповісти начальник відділу комунального господарства.

Після цього, Олег Кіндер попросив чиновника:«Я прошу, будь ласка, до кінця сесії, до кінця дня положити заяву на звільнення в мій кабінет».

Багато хто з присутніх, в основному приїжджих, зустріли це схвальними оплесками.

Нагадаємо, під час обговорення можливості перейменування вулиці Ватутіна на вулицю воїна АТО Володимира Кияна заступник начальника управління комунального господарства, начальник відділу Олександр Балак заявив, що у перейменуванні немає доцільності .
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні