--> У Ковелі скандал через перейменування вулиці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі скандал через перейменування вулиці

0
-3
У Ковелі скандал через перейменування вулиці
Через можливе перейменування вулиці у Ковелі на честь загиблого воїна АТО можуть звільнити застуника головного комнуальника Ковеля.

Про скандал, який розгорівся на засіданні топонімічної комісії для вибору варіантів назв вулиць, які мають бути перейменовані, у Фейсбуці розповів лідер Волинської обласної організації Української народної партії Ігор Верчук.

Під час обговорення можливості перейменування вулиці Ватутіна на вулицю воїна АТО Володимира Кияна заступник начальника управління комунального господарства, начальник відділу Олександр Балак заявив, що у перейменуванні немає доцільності, - розповів Верчук.

"Він (Балак - ред.) сказав, що ніби особисто провів опитування тих, хто проживає на вказаній вулиці і отримав такий результат: «Ну, був такий Киян, ну воював, ну загинув, і що він зробив такого визначного, щоб назвати вулицю його іменем?»", - пише Ігор Верчук.

Зважаючи на образливі висловлювання Олександра Балака, Ігор Верчук хоче звернутися до міського голови для звільнення з посади заступника начальника управління комунального господарства.

Довідка

Володимир Киян, загинув у зоні АТО 3 вересня не доживши до звільнення 2 дні. Виконуючи бойове завдання, він ціною власного життя врятував своїх побратимів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні