«Це урок для нас», - Іван Кириленко про конфлікт у волинській «Батьківщині»

2
3
«Це урок для нас», - Іван Кириленко про конфлікт у волинській «Батьківщині»
Заступник голови ВО «Батьківщина» Іван Кириленко пояснив конфлікт у волинській організації неправильним партійним будівництвом.

Про це Іван Кириленко розповів під час прес-конференції у Луцьку у середу, 23 листопада.

Політик зауважив, що конфлікт у волинській «Батьківщині» вичерпано, адже дев’ятьох депутатів, які пішли проти лінії партії офіційно виключили з неї та позбавили членства у фракції. Фракція наразі включає лише Сергія Слабенка, Валентину Касарду та Людмилу Кирду.

«Партійне будівництво – головна причина того, що сталось на Волині. На з’їзді перед виборами ми вирішили не очолювати земельні комісії, комісії, чиї функції пов’язані з контролем, бо там багато спокус. І Якраз тут ми побачили , що таке самовисуванці , що таке безпартійні люди, які йдуть під іменем політичної сили», - наголосив член правління ВО «Батьківщина».

Зауважимо, що Василь Столяр, який балотувався від «Батьківщини», досі очолює екологічну комісію у Волиньраді.

Іван Кириленко каже, що в «Батьківщині» визнають свою помилку і цей випадок стане для усіх уроком на майбутнє. Втім, він додає, що в цьому немає провини очільника обласної організації Олега Кіндера, адже не він вирішував, хто висуватиметься на виборах.

Зі слів політика, краще було б висувати від «Батьківщини» лише членів партії, нехай навіть це дало б менше депутатських мандатів в обласній раді.

«Це урок для нас на майбутні виборчі кампанії і це наш біль», - підкреслив він.

Голова обласної партійної організації Олег Кіндер також розповів, що наразі починається процедура відкликання депутатів-відступників.

Зокрема, «Батьківщина» намагається відкликати з посад заступника голови обласної ради та голови екологічної комісії колишніх членів фракції Романа Карпюка та Василя Столяра, попри спротив голови облради Ігоря Палиці.

Нагадаємо, у Волинській облраді виник конфлікт між двома групами депутатів, які претендують на використання партійного бренду «Батьківщина».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Висновок: партіям вірити не варто. Набрали за гроші, а тепер кажуть , що "виженуть". Гроші нехай поверне той, керівник партії, хто їх взяв. Політичні корупціонери!!!
Відповісти
Леха давно треба було відкликати.Він туди засланець для розвалу партіі зсередини. На виборах застосував підкуп по списках еремеева. Люди в Жорнищах і Чемерині на кожному кроці розказували.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні