--> «Пане Петро, ну це ж безпрєдєл…» - нетверезий «зам» директора заводу просив допомоги у Шпиги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Пане Петро, ну це ж безпрєдєл…» - нетверезий «зам» директора заводу просив допомоги у Шпиги

7
0
«Пане Петро, ну це ж безпрєдєл…» - нетверезий «зам» директора заводу просив допомоги у Шпиги
У довідці, виданій за результатами огляду заступника директора заводу «Мотор» Володимира Зайця, немає помітки у графі «Результати візуального огляду»: лікар поставив прочерк. У розмовах у відділку поліції Заяць обмовився, що лікар, який його оглядав – йому знайомий.

Нагадаємо, у середу, 12 листопада на вулиці Ківерцівській у Луцьку затримали заступника директора заводу «Мотор»: він, виїжджаючи з території заводу, пошкодив інший автомобіль, який був припаркований край дороги. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, хоча почав заперечувати, що був за кермом.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ ВОЛОДИМИРА ЗАЙЦЯ

Як повідомляє власкор «Волинь24», спочатку чоловік відмовлявся їхати у наркодиспансер на перевірку. Врешті погодився.

Утім, як вдалося дізнатися, у документі, виданому медиками наркодиспансеру, немає результатів огляду Зайця.

У розмові у відділку Володимир Заяць обмовився, що лікар, який його оглядав – його знайомий.

Окрім того, Заяць говорив по телефону з начальником Головного управління Національної поліції у Волинській області Петром Шпигою. Він просив допомогти йому у владнанні конфлікту.

«Я за рульом не був… Завезли до лікаря, він не підтвердив. Я хлопців попереджував, що у мене ішемічна хвороба серця, а вони мені наручники…» - пояснював по телефону чоловік.

«Пане Петро, ну це ж безпрєлдєл, ну я їм пояснював…» - додавав він.

Чуючи, очевидно, якісь пояснення від співрозмовника, Заяць уточнював:

«А кому? А хто в них там керівник, пане Петре? Та чось не хоче цей Вовченко брати телефон… (Олександр Вовченко – начальник Патрульної поліції міста Луцька – ред.) Може ви як старший начальник йому скажете? Порадите йому. Я ж вас знаю, ви мене…» - просив чоловік у Шпиги.

«Я поняв... А хто зараз «вебе» очолює у вас? Хай би під’їхав сюди до міськвідділу. На моє прохання. Раніше там Добровольський був…» - не вгавав Володимир Заяць.

На відео не зафіксоване закінчення розмови. Утім, як стведжує власкор "Волинь24", Зайцю Шпига допомагати не став, пояснивши це йому по телефону.



Після публікації цього матеріалу до редакції звернулася прес-служба ГУ НП у Волинській області. Там підтвердили факт спілкування Володимира Зайця з Петром Шпигою. Окрім того, там зауважили: «Просимо усіх громадян не забувати, що у подібних випадках не потрібно звертатися за допомогою до керівника волинської поліції та співробітників ГУНП в області. Усі правопорушники повинні нести відповідальність відповідно до закону, не залежно від того, яку посаду вони займають і наскільки близько знайомі з працівниками правоохоронних органів».

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати вшию такого директора державного, та ще оборонного підприємства.
Відповісти
ти б всіх в шию гнав, правда? І сам був би царьком
Відповісти
До чого тут "царьок"? П'яна нахабна свиня за кермом - злочинець однозначно
Відповісти
А реально, до кого звертатись, якщо поліцейський не правий?
Відповісти
До заступника директора заводу «Мотор» Володимира Зайця.
Відповісти
Ну, Валодька! Ну пагаді!
Відповісти
Згоден з вами. Цитую відгук з сайту (https://www.giraf.ua/uk/insurance/universalnaya/feedback) "... Особливо хочу звернути вашу увагу на експерта вашої компанії в Луцьку Сосновського Олександра Анатолійовича в якого непорядок не тільки з головою так є ше проблеми з нервами і неадекватно спілкується і в нього замість очей (цензура),раз ВіН не може відрізнити мятіну від царяпини,то проведіть спеціальний йому курс на СТО щоб він
розрізняв. І научіть це бидло нормальному людському спілкуванню бо ми відіпіш не заплатили йому гроші,які він сказав для того щоб була більша експертна оцінка, гроші були не великі 600 гривень йому в карман,гроші хотів на перід,а не після того коли відшкодує страхова компанія,так як роблять нормальні експерти..."
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні