«Скатіна, я тебе зараз уб’ю!». Відео затримання нетверезого заступника директора заводу «Мотор»

45
13
«Скатіна, я тебе зараз уб’ю!». Відео затримання нетверезого заступника директора заводу «Мотор»
Під час спілкування з правоохоронцями заступник директора заводу "Мотор" Володимир Заяць, якого затримали нетверезим за кермом, доводив, що не був за кермом, а його документи - "на заводі в сейфі".

Нагадаємо, увечері середи, 16 листопада на вулиці Ківерцівській поліція затримала нетверезого заступника директора заводу "Мотор", який пошкодив припарковане край дороги авто.

"Якшо людина вважає, шо я її зацепив, то хай подає в суд" - заявляв чоловік.

"Я машину не бив..." - доводив він і відмовлявся їхати в міськвідділ.

"Я за рульом не був. Був мій товариш. Він вийшов і пішов. Він не хоче участвувати в цих розборках" - запевняв він.

"Шо таке, шо таке, скатіна, я тебе вб"ю!!! Володя, успокойся!!!" - кидалася на чоловіка його дружина, яка приїхала на місце події.

Коли йому казали, що є свідки, які бачили, що він їхав за кермом, чоловік парирував: "У нас презумпція невиновності. Хай в суді докажуть". І додавав: "Не буду я здавати аналізи!".

Окрім того, затриманий постійно погрожував: "Зараз подзвоню Павловичу!".

Коли на місце події приїхали представники "Варти порядку" і вступили у суперечку з Володимиром Зайцем, той їм відповідав: "Ви захищаєте інтереси комерційних структур".

Зрештою чоловіка доправили спочатку у наркодиспансер, де той відмовився проходити перевірку, а згодом - у міськвідділ.











Передрук і використання відео заборонені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сука мусарской беспридел!
Відповісти
Не зрозуміло ,де свідки?А баба-дура!
Відповісти
Головне, що Ви дуже "розумна"!
Відповісти
Дивився відео, не бачу, що людина в нетверезому стані. Так яке затримання,, авто стояло біля заводу, а чого немає в кадрі іншого учаснмка, водія Жигуля, який його стан був? А де коментар свідків?Тільки виїхала пюдина з заводу, зразу і патрульні, і варта, і преса. Цікаво? Класична підстава? Так можна всіх звинуватити у будь яеих гріхах.
Відповісти
Коля прочитай коментар Белого це тебе теж на пряму стосується і ти б теж тоді свідків шукав
Відповісти
Що тут ще захищати, там з відео все зрозуміло, п'яне бидло, навіть дружина не витримує і це визнає, надіюсь отримає по заслузі!!!
Відповісти
Водія Жигуля не показують, тому, що він страховий агент. Міг би конфлікт на місці вирішити, а те, що на місці там поліція була, мабуть з ними страховик ділится так заробленими грошима?
Відповісти
Поліяція та аварійний комісар перебували при виконанні службових обо'язків, а саме оформляли ДТП, яке сталося раніше неподалік. Про яку змову можна говорити?
Відповісти
Документи - "на заводі в сейфі", відмова пройти перевірку в наркодипансері... Все Ok! Все так і має бути.
Цікаво тільки чим ця вся історія закінчиться...
Відповісти
«Скатіна, я тебе зараз уб’ю!» повинен бути оштрафований на хоча б на 20 штук гривен , а краще на 100 тис., з позбавленням на 10 років....
Відповісти
Ти спочатку вивчи адмін кодекс, а потім пасть розкривай
Відповісти
Треба щоб тобі «Скатіна, я тебе зараз уб’ю!» - за щоку засунув...
Відповісти
Люди, ви що???? Він пяний в жопу. Як на відео не видно???? Ця бидлота вже достала!!!! Понапиваються і за кермо.
Відповісти
Той хто захищає пьяного водія видно сам часто буває в такому стані за кермом . А якби цей горе водій наробив біди що б ви говорили.
Відповісти
так він і наробив)
Відповісти
Відео різане.. перша стаття створена практично в час ДТП ... Оперативно працюють журналісти.. прям онлайн... Чи заказняк?
Відповісти
Шановні коли він показує на знак ж/д переїзд і клянеця божиця що це знак перехід то про яку тверезість можна говорити. А поліція там була бо оформляла попереднє ДТП а страховик паралельно оформляв страховий випадок і ніхто не чекав зам. директора завода по безпеці.
Відповісти
Попривикали різні високопосадовці що їм все з рук сходить...їздять п'яні а потім ще когось звинувачують!!!
Відповісти
Весь завод сьогодні переглядав нову серію "Ну, постривай: Заєць і поліція"! І це людина, котра віддає накзи шукати пляшки з-під алкоголю у шкавчиках роботяг... Ги-ги-ги!
Відповісти
Тому він і збирає у працівників водку царькам не гоже самим купувати. А може зарплата замала що навіть свою п'яну пику не може посадити в таксі. Скиньтесь йому щоб він ще комусь більшої біди не зробив.
Відповісти
Заступник точно за кермом не був. Людина, яка за кермом була звернулась до наряду відразу, навіть в алкотестер дула, і міськвідділі заявляла ця людина, що була за кермом, але ніхто її служати не хотів, навіть не опитали як свідка. Інакше б картинки не було. Невже хтось думає, що заступник директора заводу, чи директор самі за кермом їздять? А Шпигу не варто осуджувати, він ніяк не впливав ні на кого. Хоча поліцейських контролювати треба, і вчитись їм треба, а не ганятись за картинкою і в єфір виставляти, треба чекати рішення суду в любій ситуації, а потім по повній програмі.
Відповісти
Розкажи це психіатру! Їх возять на службовому авто, а на власних їздять самі. А на заводі всі знають кому належить Ssang Yong.
Відповісти
за кермом був саме пан Заэць! Бачила на власні очі, тому не потрібно розповідати казки про водія.
Відповісти
Це брєд . Я свідок. І саме я покликала поліцію яка оформляла через дорогу ДТП . Після того як цей водій вийшов за керма він агресивно і неадекватно почав себе вести . Доречі він був змушений зупинитися аж на виізді бо був великий потік машин. Проте що він обдер припарковану машину навіть не зрозумів. Тепер про замовлення якби він вів себе адекватно дав документи поліції , викликав свого страхового булоб все добре. Хіба таке рідко трапляється . Бидло тай годі.
Відповісти
Поліціянт, ну ти .......))) Як можна не бачити очевидного і заперечувати те, що бачили свідки? Ну ти мудозвон!
Відповісти
Мужик пяний , однозначно. Оці старі партократи привикли рішати по телефону свої проблеми. Видумує якогось товариша що був за кермом. Товаришів в біді не кидають . Ти що зайчик їхав з вовком з мультику "Ну постривай?.Нехай відповідає.

Відповісти
В шоці від логіки. Показали випившого мужика. Все.. це водій якого треба казнити. Мужик каже я не був за рульом. Можу сказати лиш одне... я свого батька вожу інколи з празніків до дому, є лише прості норми закону, супроводжуючій водій повинен бути трезвий і мати при собі водійські права. Де водій чого його в відео немає? Він скрився? Чи цю інформацію тупо приховали? Реальних фактів що ця людина була за рульому я не бачу. Я бачу лише бійці Палиці так звана і бачу що довгій період разом з страховим агентом нагружають випившу людину.. Хочу сказати лиш одне, желізні нерви... я би вже рвав і мітав. А все дуже похоже на заказуху... враховуючі що на цьому повороті було багато ДТП і інформація про них є в міліції і страховиків. Створити підставну ситуацію .. не бачу проблем.
Відповісти
Грамоти навчись, тоді писати пробуй, неук!
Відповісти
Отой видно який в тебе батько і ти такий самий якщо з цим згідний
Відповісти
Люди бачили як він вилазив з машини!!!!! Були свідки!!!! Про що мова, я не розумію?!?! Чи це вже заказна відписка щоб виправдати? Схоже на те, що з'явилося багато писак, які отримали завдання пом'якшити напругу написавши х..ню, яка не відповідає дійсності.
Відповісти
Що саме цікаво жінка яка простягає руки до цього чоловіка не являється його дружиною як може показатись на перший погляд... Для цього потрібно продивитись відео декілька раз... Я би взагалі подав в суд на журналіста який поробив ці обривки..
Відповісти
Якраз руки простягає його законна дружина! Не знаєте, то не меліть дурниць.
Відповісти
Брехня
Відповісти
ото ці гниди які шкодують 50грн.на таксі і відчувають свою безкарність -бо мають пихату пику і через яких потім старждають не вині люди-мають відповідати по закону!!!але мабуть нажаль не в нашій державі...
все уроду зійде з рук
Відповісти
А само цікаво буде подивитися це відео і прочитати цю інформацію в міністерстві оборони ,щоб вони знали які в них працівники і за кого воюють ті хлопці на сході.
Відповісти
Підкажіть чи має право варта порядку вимагати якісь документи? якщо так то чим це передбачено
Відповісти
Зрозуміло що не може! І жоден громадянин не повине їм надавати свої документи, бо це є громадська організація. Мене дивує поведінка поліціянтів щодо дій представника варти порядку, котрий дескридитує її (поліцію) своєю нецензурною лайкою в діалозі з порушником. Хоча, з чого тут дивуватись? Це ще один приклад, котрий підтверджує мою особисту думку про неможливість побудови у нас правової держави...Не ті у нас гени(((((
Відповісти
Ця п'янь навіть не має мужності признати свою вину, а викручується як опариш в гівні... Баба... Як і всі бувші гебешники. Але на заводі дуже діловим перецем ходить, роботу собі шукає і палки в колеса роботягам вставяє, хоча всунули його по вказівці зверху.
Відповісти
Ну що, нищий клас?) Все вже зам'ято, шито і крито, і далі на своєму пості працюється, говоріть і пишіть що хочете. Я як п'яний їздив так і буду. Да здравствуют Савєти!))
ПиСи. І пан Петро.
Відповісти
Напевно, Ви так сам робите. Мали б совість таке писати.
Відповісти
Культури навчись, олігофрен
Відповісти
Однозначно підстава.
Відповісти
Яка підстава((( те що його перед цим напоїли і не дали права (ПВ) посадили за руль і на йогож машині направили в жигуля це ви називаєте підставою((( Цікаво хто ж такий розумний ,щоб підставляти таку поважну людину,чим ж він комусь так не вгодив
Відповісти
Не ведіться на писанину зайцеботів!!!!
Відповісти
Варта порядку і страховик Сосновський з Універсальної працюють на пару! То давно відомо, не перший вже випадок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні