--> «Такий господарський підхід ми намагаємось запровадити і на державному рівні», - Гройсман про енергоефективність на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Такий господарський підхід ми намагаємось запровадити і на державному рівні», - Гройсман про енергоефективність на Волині

0
-1
«Такий господарський підхід ми намагаємось запровадити і на державному рівні», - Гройсман про енергоефективність на Волині
Прем’єр-міністр України похвалив волинян за впровадження енергоефективних заходів.

Про це Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Це справді по господарськи - створювати комфортні умови для життя і при цьому економити. Такий господарський підхід ми сьогодні намагаємось запровадити і на державному рівні», - так прокоментував ситуацію з енергоефективністю на Волині глава Уряду.

Зі слів Прем’єр-міністра, за декілька років Україна може стати справді енергоефективною країною, якщо вдасться об’єднати ініціативу громадян, активність місцевої влади і державну підтримку.

Володимир Гройсман наголосив на тому, що енергоефективність – це єдиний реальний спосіб знизити витрати на комунальні послуги на рівні окремого домогосподарства чи міста. До того ж без цього українська економіка ніколи не буде ефективною і конкурентоздатною, адже наразі в Україні одні з найвищих у Європі показники споживання енергії і на душу населення, і на одиницю виробленої продукції.

«Досвід волинян ще раз підтверджує, що є альтернатива тому порочному колу самознищення, в яке знову і знову нас намагаються швтовхнути політики минулого. Або ми будемо продовжувати своїми руками знищувати державу, далі дослуховуючись до популістів, або разом її вибудовувати, проводячи реальні зміни на усіх рівнях. І цей вибір має робити кожен для себе», - підкреслив очільник Кабміну.

Нагадаємо, в Уряді продовжили програму «Теплі кредити», однак на її реалізацію наступного року можуть виділити замало коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні