У Луцьку міст відремонтують більше, ніж за шість мільйонів гривень

0
-1
У Луцьку міст відремонтують більше, ніж за шість мільйонів гривень
У Луцьку вже більше, як півроку ремонтують міст і роботи можуть тривати ще рік. На все про все можуть витратити більше шести мільйонів гривень.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

В березні цього року в мерії розповіли про початок капітального ремонту вулиць Рівненська та Гордіюк. Однак, згодом після початку робіт вони припинились.

Зрештою, через кілька місяців ТзОВ «РБП ТРАНС-МОСТ» таки облаштувало колесовідбійники, відремонтувало шви.

А от ремонт дорожнього покриття залишили на наступний рік. Так, 7 листопада департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття на шляхопроводі по вулиці Рівненській у Луцьку.

Очікувана вартість закупівлі – 3 мільйони 673 тисячі 912 гривень. В тендерній документації зазначається, що роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2017 року. Планується ремонт проїжджої частини, тротуарів та нанесення розмітки.

Головний комунальник міста зауважив, що наразі вже укладено договорів на загальну суму 2,5 мільйони гривень. Ще у 3,6 мільйона гривень обійдеться облаштування дорожнього покриття. Загалом же ремонт моста на вулиці Рівненській коштуватиме міському бюджету більше шести мільйонів гривень.

До слова, дорожнє покриття робитиме інше підприємство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні