У Луцьку вже півроку ремонтують міст

0
-3
У Луцьку вже півроку ремонтують міст
Ремонт мосту на вулиці Рівненській у Луцьку цьогоріч навряд чи завершать. Найімовірніше, що дорожнє покриття укладатимуть вже наступного року.

Нагадаємо, в березні цього року міська рада повідомила про початок капітального ремонту шляхопроводів на вулицях Рівненська та Гордіюк, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Після влаштування колесовідбійників, ремонтні роботи затихли. І ось днями на цій ділянці знову почали працювати дорожники.

Як пояснив начальник департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, ремонтні роботи відновилися, щойно надійшли кошти. Зараз працівники ТзОВ «РБП ТРАНС-МОСТ» ремонтують шви. Дорожнє покриття, найімовірніше, вже ремонтуватимуть наступного року.

До слова, міст на Рівненській, який уже давно вважається проблемним, дорожники мусили почати ремонтувати ще у 2015 році. Тоді обвалилася плита на пішохідній частині. Ремонтувати міст взялася та ж фірма «РБП ТРАНС-МОСТ».

Варто додати, що саме ця фірма ремонтує практично всі мости в Луцьку: виконувала вона роботи на вулицях Шопена, Винниченка, Гнідавській, по проспекту Соборності. Останній ремонт, до слова, через неякісно виконані роботи, мусили переробляти за кошт виконавця.

Загалом, зазначив Юрій Крась, депутати міськради виділили на ремонт шляхопроводів на вулицях Рівненська та Гордіюк майже 4 мільйони гривень. Ремонт на вулиці Гордіюк також ще не завершився.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні