Чотири будинки, три квартири та майже шість мільйонів готівки: луцький мер Микола Романюк оприлюднив декларацію

4
11
Чотири будинки, три квартири та майже шість мільйонів готівки: луцький мер Микола Романюк оприлюднив декларацію
Луцький міський голова Микола Романюк задекларував чотири будинки, три квартири та п’ять земельних ділянок. Проте усі вони стали власністю чиновника іще до посади міського голови і керівника обласної державної адміністрації.

Ще у 1997 році Микола Романюк став власником 14 соток у селі Зміїнець, що під Луцьком. За рік до цього він оформив право власності на будинок тут, площею 282 кв.м.

У 2004 році в дружини мера Марії Романюк з’явилося ще дві ділянки в Зміїнці – 18 та 10 соток. А також – будинок, площею 53,7 кв.м.

Сам Микола Романюк у 2001 році став власником 420 кв.м у селі Мельники Шацького району. У 2004 році збудував тут невеличкий будинок площею 73,6 кв.м.

Також родина міського голови має 12 соток у Копачівці Рожищенського району (із 2012 року) та дачний будиночок тут площею 120,6 кв.м (із 2013 року).

Будинок Миколи Романюка у Зміїнці
Будинок Миколи Романюка у Зміїнці
Будинок Валентина Романюка у Зміїнці
Будинок Валентина Романюка у Зміїнці
Будинок Володимира Романюка у Зміїнці
Будинок Володимира Романюка у Зміїнці

Крім того, у власності Романюків – три квартири. Перша луцька квартира площею 58,1 кв.м з’явилася у 1997 році, наступна, площею 79,1 кв.м – у 2003 році.

Іще одна квартира, площею 74,5 кв.м із 2007 року є у власності Марії Романюк.

У декларації мера – одна автівка: TOYOTA PRADO 2003 р.в., яка є у спільній власності Миколи Романюка та волинської філії «ПриватБанку», керівником якої він був у 1993-2007 роках.

Від роботи у «Приватбанку» у Миколи Романюка лишилися також акції: 19135 шт. вартістю по 280 грн.

Також є акції в акціонерному товаристві «СКФ Україна», а в дружини – на ВАТ «Луцький меблевий комбінат» і ПАТ «Володимир-Волинський консервний завод».

Луцький міський голова у 2015 році заробив 156 671 грн (місячна зарплата виходить 13 тис грн), а також – 103 тис грн банківських відсотків.

Грошові заощадження в розмірі 1 млн 55 тис грн Микола Романюк тримає на рахунку у «ПриватБанку», а також має немалий запас готівки: 2,5 млн грн, 98 тис доларів та 25 тис євро.

Також міський голова задекларував витрати: 1 млн 150 тис грн виплати кредиту, 23 тис грн на страховку та 8,4 тис грн пенсійних внесків.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардеп Степан Івахів оприлюднив декларацію

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардеп Ігор Лапін оприлюднив декларацію

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардеп Мартиняк оприлюднив декларацію

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ігор Палиця оприлюднив декларацію

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ігор Гузь оприлюднив декларацію

Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все вже декілька разів " обсмоктали".Подивіться декларації мера за 2012,2015 роки.
Відповісти
А деякі недосайти всі декларації перелопатили, а лише про свого патрона Палицю забули!!! :) ВН - привіт вам, так тримати, бо в себе не публікуєте подібного! :)))
Відповісти
13 тисяч зарплата не смішіть дураків таких,як ми 130 тисяч,то я ще повірю.В директора школи бюджетної установи майже така зарплата
Відповісти
тепер усі декларації помножте на 10 і буде правдива цифра. Отак живуть наші новітні Балабеники в законі а ви по гривні збирайте на АТО на лікування дітей.....
Народ ви просто стадо баранів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні