Волинському ліцею віддали санаторій

0
-7
Волинському ліцею віддали санаторій
Багатостраждальний санаторій матері і дитини «Турія» передали обласному ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Про це стало відомо у середу, 12 жовтня, під час сесії Волинської обласної ради.

Без обговорень та заперечень депутати вирішили безкоштовно передати майновий комплекс КП «Волинський обласний санаторій матері і дитини «Турія» обласному ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Нагадаємо, раніше депутат Валентина Касарда просила врятувати санаторій, який раніше «законсервували» через фінансові махінації керівництва.

«Ми повинні втримати єдиний санаторій для дітей, який можна зробити волинським «Артеком». Бо те, що з ним зараз – це наша вина», - зауважила жінка.

Варто зазначити, що директора санаторію «Турія» Віталія Донця звільнили із займаної посади у лютому цього року через фінансові махінації. Тоді ж в обласній раді озвучили результати перевірки діяльності цього комунального закладу.

Так, інспекція виявила, що установа має майже 3,5 мільйонів гривень боргів, а фінансові звіти, які подавались в обласну раду, не відповідають дійсності.

На початку року депутати вирішили законсервувати санаторій, а вже потім визначити його подальшу долю. Розглядались варіанти його продажу, передачі Міністерству внутрішніх справ, а також перетворення санаторію на спортивно-оздоровчий комплекс для спортсменів та тренерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні