Міліють Оконські джерела: вода ледве тече

1
5
Міліють Оконські джерела: вода ледве тече
До оконської води черги нема: вода з труби не тече, як раніше.

Оконські джерела міліють. Селяни з села Оконськ Маневицького району б'ють на сполох. Адже останнім часом над дорогою поблизу колишнього форелевого господарства та власне самих джерел набрати води вже не можна, пише газета "Вісник+К".

Вода з труби вже не тече, а ледь капає. Кажуть, що не не через засуху, а в результаті безгосподарського ставлення до гідрологічної пам'ятки працівників науково-виробничого центру "Форель".

Про те, що джерела так обміліли вперше, говорить Оконський сільський голова Петро Ярута. Пояснює це посушливим літом. Хоча селяни наполягають на тому, що так на джерелах позначилося хазяювання місцевого підприємства, де розводять рибу.

Жителі Оконська ж стверджують, що таким чином рибники хочуть "відучити" волинян набирати воду саме в цьому місці, під парканом форелевого центру.

Нагадаємо, власником підприємства називають екс-нардепа від партії регіонів Григорія Смітюха. Саме він взявся розводити форель на базі ще радянського рибного господарства.

Свого часу на цю справу держава виділила центру ...12 млн грн.
Розташоване підприємство безпосередньо на унікальних джерелах, що мають статус заповідника місцевого значення.

Як відомо, нещодавно народний депутат України Ігор Гузь офіційно адресував звернення Генеральному прокурору України Юрію Луценку, щоб перевірити, на що пішли державні гроші, виділені під бізнес Смітюха.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ "ЯК СІМ'Я ЕКС-НАРДЕПА "ПРИВАТИЗУВАЛА" ОКОНСЬКІ ДЖЕРЕЛА"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потрібно гнати вонючого регіонала з Волинської землі,і тоді все нормалізуеться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні