«Нарікання – це заказуха», - Микола Романюк про шкільні обіди за кошти батьків

7
-5
 «Нарікання – це заказуха», - Микола Романюк про шкільні обіди за кошти батьків
Мер Луцька вважає, що нарікання містян на дороге шкільне харчування часто пов’язані з політикою.

Про це міський голова заявив в коментарі «Волинь24».

На запитання про те, чи планують у міській раді змінити систему оплати шкільних обідів, зважаючи на скарги лучан, які не можуть собі дозволити платити по кілька сотень гривень на місяць за харчування власних дітей, луцький мер Микола Романюк зауважив, що такі нарікання – «це заказуха».

«Назвіть конкретну школу, клас та імена батьків, які на це нарікають, щоб я міг зустрітися з ними і поговорити. А то: «є нарікання, є нарікання». Я розумію, звідки ці нарікання – це все заказуха», - наголосив міський голова.

Нагадаємо, цьогоріч оплату за харчування учнів 1-4 класів у Луцьку перекинули на плечі батьків. На вибір запропонували три варіанти меню: за 7, за 11.40 і за 15.40 гривень.

Таке рішення міської ради викликало хвилю обурення в соцмережах. Також петиція про шкільне харчування набрала більше трьох сотень голосів, тож її повинні розглянути в міській раді.
Це питання обговорювали й на сесії обласної ради.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції "Волинь24" заборонене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в робітничих столових пообідати можно за 15 20 гр.це перше друге салат компот а в школах дорожче
Відповісти
Звертаюсь до Вас,пане Миколо! 9 школа. Зібрали кошти на ремонт школи на рік вперед. Директор пояснив, що витратив кошти зі своєї картки. Як це називається . Пішли на перші збори і заплатили більше двох тисяч.
Відповісти
Звертаюсь до Вас,пане Миколо! 9 школа. Зібрали кошти на ремонт школи на рік вперед. Директор пояснив, що витратив кошти зі своєї картки. Як це називається . Пішли на перші збори і заплатили більше двох тисяч. Це теж по Вашому закачування мій коментар. Батьки шоковані
Відповісти
Особисто я така мама. Якщо потрібно можу і поспілкуватись з Вами пане Микола.
Відповісти
Ситому ніколи не зрозуміти голодного

Відповісти
Питання щодо харчування повинно бути відкритим, і, питання щодо закупок продуктів повинні вирішувати батьківські комітети, а не управління освіти наскрізь просякнуті корупцією, які за гроші труять наших дітей пальмовими жирами і ковбасами з тваринних відходів.
Відповісти
Доброго дня,ось і я вирішила залишити свій коментар.Звичайно можно і поспілкуватися з вами пане мер.Хотілось би щоб ви просто згадали,яка зараз мінімальна заробітня платня і підказали,що робити родинам у яких скажімо не одна ,а дві три дитини.Як вам не соромно....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні